Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney Amerikalı futbolcuların sağı solu belli olmaz. Gelip beklenmedik bir performans sergileyebilir. Zamanında Fabio Luciano diye bir adam almıştı fb. Onun da önemli bir kariyeri yoktu. Hatta 27 yaşında ilk Avrupa macerası fb'de başlamıştı. Ama adamın fb'de oynadığı 3 sezon boyunca çok önemli katkıları olmuştu. Burdisso da golcü kimliği ile bana Luciano'yu andırıyor. Açıkcası herkesi şaşırtabilir. Hazırlıklı olalım. :)

Yeminle benimde lucio aklıma gelmişdi ilk ama unutmayalım ki fener o dönemlerde avrupada dayak yiğiyordu bizden de 5

Boca'li taraftarlar gitsin diye dua ediyorlar, o belli. Yalniz bir tanesi demis ki, "Bunlara menajeri kesin Arsenal'daki videolarini gostermistir, zaten burada mutlu degildi". Belki de Boca'da bir uyumsuzluk yasadigi icin cok kotu olmustur performansi, bakarsin burada daha iyi olur.

Kafa toplarinda iyi gorunuyor hakikaten videolarda ama, video tabii, gorecegiz bakalim, olan olmus artik. Kiralik nasilsa.

Kardeşim ona bir şey demiyorum. Bu öyle bir iş ki işe yaramaz dediğin adam bir bakmışın coşmuş. Yıldız dediğin adam ölmüş, ağlayanı yok. Bunun çok örneği var. Mesela Frank De Boer. Adam dönemin en savunmacılarından biriydi. Bizde 6 ay oynadı, kıçına teneke bağlayıp gönderdik. Adam futbol kariyerini rezil bir şekilde bitirdi. Mesela Sasa İliç Biz almadan adını, sanını kim biliyordu. Geld iyi iş çıkardı.

Yalnız Frank De Boer bize gelmeden önce Barcelona başkanı onun için bundan sonra golf oynar ancak demişti yanılmıyorsam

lafın özü bu nasıl ki kadlec geldiğinde leverkusen taraftarı parti modundaydı burdissoda aynen öyle Boca taraftarı ileri gitmiş bu eşşeği alan eşşekler kim hangi idiot diye dalgasınıda geçmiş :) muhtemelen sezon sonu gider arada yine çepler dolar vs ..gerisi boş zaten gelince ayrıca söveriz rahat olun bu adamın iyi çıkma gibi ışıltısı yok bilica neyse burdisso o

valla stoper için ne astori ye üzüldüm ne de ranocchia ya gelmediler diye.bi tek rhodolfo gelse ii olurdu.hatta rano gelmedi diye sevindim.umarım rhodolfo gelir sezon sonu.zaten burdisso kiralık ve satın alma opsiyonu 3 se ne çıkabilirki,yani alın hayrını görün görebilirseniz demişler zati.kimse istemiyo bari siz alın da kurtulalım bari maaştan fedakarlık ederiz demişler.

Balta'da da gözle görülür bi yükselis var...

Nacizane fikrim.

11/12 sezonuna dönüş yapmış balta..Ayagi da bomba degil,mesela bugün sabriyi 2-3 defa cok guzel kacirdi.yine drogba nin indirip burakin golü kaçırdığı pozisyon da didiye uzun topu atan hakan di sorunu baskı yedi mi çabuk top şişirıyor

videoyu bulayım sen vucut dilinden anla bir dakika bulunca linkleyeceğim videoyu bulamadım

lakin söyledikleri bunlar tabi söylerkend ki vucut dilide önemli

GELİNCE KONUŞURUM

Burdisso transfer hakkında ise "Biraz beklemeyi tercih ederim. Şuan kendisi burda değil kendisi gelince konuşurum." dedi.

vucut dilinden birsey anladiysan bilemem ama bu söylemelerde birsey yok.

hele bi gelsin önce diyor sonra konusuruz gibilerinden.

ya tutcak bu adam yada tutmayacak

zaten kiralıkmış fazla para vermemişizdir

bana kalırsa patlayacak hiç içim ısınmıyo

Koray transferinden sonra ben Burdisso transferini pek eleştirmem. Burdisso banko oynasın diye alınan bir futbolcu değil. Her ihtimale karşı Semih falan sakatlanırsa ara sıra oynar diye aldılar. Devre arası ne bekliyordunuz anlamadım. Zaten kaliteli stoperlerin çoğunu CL'de oynatamıyoruz. Oynatabildiklerimiz de çok pahalı. Devre arası riske girmememiz doğru oldu.

Koray transferinden sonra ben Burdisso transferini pek eleştirmem. Burdisso banko oynasın diye alınan bir futbolcu değil. Her ihtimale karşı Semih falan sakatlanırsa ara sıra oynar diye aldılar. Devre arası ne bekliyordunuz anlamadım. Zaten kaliteli stoperlerin çoğunu CL'de oynatamıyoruz. Oynatabildiklerimiz de çok pahalı. Devre arası riske girmememiz doğru oldu.

doria mı risk eder mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt