Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah eger hakan böyle oynayacaksa ara ara su kadroyla da oynayabiliriz.

Muslera

Hamit Semih Burdisso Hakan

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Alex

Burak​

hamitin yerine veysel de olur...

brumaya 13 verip riske giriyon doriaya 15 veremiyon diyecen para yok ? yok mu ? gerçekten..

o risek bikeren girersin bizim okadarda bütcemiz yok habire tecrübesiz oyunculara 15 milyonlari vermeye.

brumada bi nevi riski gördük, iyi oyuncu ama daha tecrübesiz, insAllah sakatligini iyi atlatir döner.

ama dedigim gibi yönetim bunu fazlasiyla yapmaz yapamaz !

bende isterim doria gelsin ama imkansiz !

antu'ya girdim baktım da karnıma ağrılar girdi gülmekten, bursa maçının topiğine girin :D

ş insana mutlaka bir şeyler koyar.

Demek istediğini anladım ama yine de yaş insana mutlaka bir şeyler koyar.

serbay bu adam 19 yaşında ama oyun tarzı olarak kendine güveni muazzam eğer aksilik çıkmazsa thiago silvayı bile geride bırakır ilerde sen düşün nasıl bir oyuncu ama yazın büyük ihtimalle milana gidecektir bunun yanında eder balatta var oda çok iyi muhtemelen kolombiya milli takımı ile dünya kupasında çok başarılı olacak ve fiyatını 3 katlayacak neyse.. artık burdissoyu aldık daha fazla söz söylemeye gerek yok

tecrübe ? doriayı izlemediğin çok belli tecrübe sadece yaşla ilgili bir şey değil sana göre nastasicte tecrübesiz ?

Nastasic dediğin adamın nerede oynadığını ve nereden geldiğini çok iyi biliyorsun herhalde. Doria ile onu kıyaslaman çok mantıksız. Biri genç yaşına rağmen Seria A, EPL, CL tecrübesi yaşamış. Diğeri ise daha Brezilya'dan kenara çıkmamış bir adam. Haa Doria kötü oyuncudur demiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt