Serbay Buğday
10 Numara!
- 3 Aralık 2008
- 10.111
- 3.101
- 1.948
olmaz çünkü en fazla 5 maç oynar hatta 3 ama ne olur ne olmaz 5 dedim ilk çıksın anlayacaksınız
Abi o kadar kötüyse çok özür diliyorum ne p*k yemeye aldık acaba merak ediyorum.. :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaz çünkü en fazla 5 maç oynar hatta 3 ama ne olur ne olmaz 5 dedim ilk çıksın anlayacaksınız
vallah eger hakan böyle oynayacaksa ara ara su kadroyla da oynayabiliriz.
Muslera
Hamit Semih Burdisso Hakan
Melo Selcuk
Hajrovic Sneijder Alex
Burak
hamitin yerine veysel de olur...
Muslera
Melo Selcuk
Hajrovic Sneijder Alex
Burak
doria mı risk eder mi ?
Muslera
Melo Selcuk
Hajrovic Sneijder Alex
Burak
Ara transfer döneminde sence kimi almalıydık kardeşim? Ya da şöyle sorayım, adayların kimlerdi? ( Şampiyonlar liginde oynayabilecek )
Evet risk. 19 yaşında henüz tecrübesi az olan bir futbolcu. Onun gelip başarılı olacağının ne garantisi var peki? Ben yabancı stoper alıyorsak tecrübeli olmasından yanayım.
Ara transfer döneminde sence kimi almalıydık kardeşim? Ya da şöyle sorayım, adayların kimlerdi? ( Şampiyonlar liginde oynayabilecek )
Evet risk. 19 yaşında henüz tecrübesi az olan bir futbolcu. Onun gelip başarılı olacağının ne garantisi var peki? Ben yabancı stoper alıyorsak tecrübeli olmasından yanayım.
doriayi almayla riske gimreye degerde kim veriyo sana 15 milyondan asaga !
tecrübe ? doriayı izlemediğin çok belli tecrübe sadece yaşla ilgili bir şey değil sana göre nastasicte tecrübesiz ?
brumaya 13 verip riske giriyon doriaya 15 veremiyon diyecen para yok ? yok mu ? gerçekten..
Hamit hariç iyi diziliş. Hamit sağ bek oynarsa orayı otoban yaparlar.![]()
ş insana mutlaka bir şeyler koyar.
Demek istediğini anladım ama yine de yaş insana mutlaka bir şeyler koyar.
antu'ya girdim baktım da karnıma ağrılar girdi gülmekten, bursa maçının topiğine girin![]()
tecrübe ? doriayı izlemediğin çok belli tecrübe sadece yaşla ilgili bir şey değil sana göre nastasicte tecrübesiz ?