Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdisso'yla 2010-2011 sezonu icin ManU ve Manchester City ilgileniyorlarmis, kardesinin oynadigi Roma'ya gitmis ama oraya bunu yedek olarak almislar forma bulamamis, Arjantin'e donmus. Madem geliyor, hirs yapar da bizde kendini ispatlamak icin, iyi oynar umarim. 2. sans her zaman gelmez.

Dün maçta en çok koşan listesinde ilk 5'te melo yok.maçı izlerken herkesten 3 kat daha fazla koştuğunu düşünmüştüm.alan hakimiyeti mükemmel zamanlaması süper

burdısso Arsenal sarandı ıle sampıyonluk yasadı bocada ılk sene bako oynamış bu sen takım cok kotu dağıldılar sanırım bu sebepten burdıssoda ıstıkrar yakalayamamış olablır.videolardan gordugum adam bıldıgın lugano tam ıstedıgım stoper tarzı sert agresıf hava hakımıyetı sahane(en onemlısı)

Su ana kadar yapılan ise yarar transferler.

Burdisso ( banko )

Hajrovic

Salih

Alex.....

Kalanları seneye devre arası sepetlenir..

Ne geceydi ama. Özlemişim bu Galatasaray'ı.

Bu futbolu bide Kopenhag maçının ilk yarısında oynamıştık.

Yeter ki bu basit ama güzel ve etkili futbolu devam ettirelim, gerisi gelir.

Kisa mesafelerde bol bol paslaştık, Bursa'ya imkan bile vermedik. Modern futbol budur işte.

Inşallah yeni transferler de beklenen katkıyı yapar da yeni sistemimiz tamamen oturur.

________________________Muslera_____________________________

_________Semih________Burdisso__________Hakan______________

__Veysel__________________________________________Alex__________

__________________Melo________Selçuk________________________

_______________________Sneijder______________________________

________________Drogba________Burak________________________

.6 yabancıyı seçmek zor. Keşke Burak'ın yerine Hajrovic'i koyabilsem

He tabi. Yenilere mesaj vermek için şampiyonluğun gitmesini göze alacak kadar adaletli yani.

Ne anlatıyorsunuz adam resmen özürlü. Bir insan aynı hatayı haftalarca yaparmı. Takımı çorba etti resmen.

Bu takım 4-4-2 ye dönüp herkes yerli yerinde oynamadığı sürece bi bok olmaz

şimdi IQ yükseldi mi mancini de

tarihimize damga vuran 3 hoca var ben benim canlı izlediğim( gündüz kılıç brian brich onları bilmem)

derval ,kalli ,fatih terim

derwal :devrim yapmıştır tesis altyapı planlaması ile suat okan mustafa bülent tugay ları yetiştirmiştir ego yoktur iki şampiyonluktan sonra takımı kendi bırakmıştır bir de efsane namağlup 2. lik

kalli:benim için fenomendir cooldur sihirli değneği vardır ve 10 günde takımı değiştirir oyuncuya ne yapıyorsa %300 performans oynatır

fatih terim:nasıl başarılı oldu hala anlamıyorum

mancini,en zeki ve egosuz hoca bence farklı bir yere getirecek bizi

1. Burdissonun genç yaşta romada oynamasını onemsemeliyiz.

2. Ayrıca kabul edelim ki ne burdisso ne astori ne de ranoccia taraftarları heyecanlandiran isimler değildi. Bu durumda ciddi paralar vermeden, potansiyelli bir oyuncuyu 6 aylığına kiralamak çok mantıklı.

3. Sezon sonu chedjou yu gönderip vidic tarzı yerden ve havadan ilk toplara müdahale becerisi yüksek bir stoper alırsak bence sorunumuzu kökten çözeriz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dany: "İlk hedefim kendimi Beşiktaş'ta gösterip, yeniden sarı-kırmızılı formayı sırtıma geçirmek". :))))

Ne geceydi ama. Özlemişim bu Galatasaray'ı.

Bu futbolu bide Kopenhag maçının ilk yarısında oynamıştık.

Yeter ki bu basit ama güzel ve etkili futbolu devam ettirelim, gerisi gelir.

Kisa mesafelerde bol bol paslaştık, Bursa'ya imkan bile vermedik. Modern futbol budur işte.

Inşallah yeni transferler de beklenen katkıyı yapar da yeni sistemimiz tamamen oturur.

________________________Muslera_____________________________

_________Semih________Burdisso__________Hakan______________

__Veysel__________________________________________Alex__________

__________________Melo________Selçuk________________________

_______________________Sneijder______________________________

________________Drogba________Burak________________________

.6 yabancıyı seçmek zor. Keşke Burak'ın yerine Hajrovic'i koyabilsem

allahınızı severseniz şu takıma 3-5-2 formasyonunda kadro yapmayın artık. dünkü galibiyetten sonra 3-5-2 tarih oldu,olması lazım

Bu arada sezon sonu drogba ile yollar ayrılırsa alabileceğimiz belki de en iyi isim arsenalli giroud olacak. Sırtı dönük bu kadar efektif bir forvet dünyada çok az bence. Ayrıca tek vuruş becerisi çok iyi. Arsenalin sürekli forvet aradığını da düşünürsek paraya kıyıp bu adamı sezon sonunda alabiliriz diye düşünüyorum.

Bu arada sezon sonu drogba ile yollar ayrılırsa alabileceğimiz belki de en iyi isim arsenalli giroud olacak. Sırtı dönük bu kadar efektif bir forvet dünyada çok az bence. Ayrıca tek vuruş becerisi çok iyi. Arsenalin sürekli forvet aradığını da düşünürsek paraya kıyıp bu adamı sezon sonunda alabiliriz diye düşünüyorum.

hocam bende giroud için hep burak'ın arsenal şubesi olarak düşünürdüm çok poziyon harcamıyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt