Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.166
- 1.651
- 1.298
Süpriz trasfer nuri şahin
Kaynak.: rüyamda gördüm .![]()
tobee sabah sabah kardeşim nasılsınız inşallah
Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün maçta en çok koşan listesinde ilk 5'te melo yok.maçı izlerken herkesten 3 kat daha fazla koştuğunu düşünmüştüm.alan hakimiyeti mükemmel zamanlaması süper
Evet risk. 19 yaşında henüz tecrübesi az olan bir futbolcu. Onun gelip başarılı olacağının ne garantisi var peki? Ben yabancı stoper alıyorsak tecrübeli olmasından yanayım.
He tabi. Yenilere mesaj vermek için şampiyonluğun gitmesini göze alacak kadar adaletli yani.
Ne anlatıyorsunuz adam resmen özürlü. Bir insan aynı hatayı haftalarca yaparmı. Takımı çorba etti resmen.
Bu takım 4-4-2 ye dönüp herkes yerli yerinde oynamadığı sürece bi bok olmaz
Ne geceydi ama. Özlemişim bu Galatasaray'ı.
Bu futbolu bide Kopenhag maçının ilk yarısında oynamıştık.
Yeter ki bu basit ama güzel ve etkili futbolu devam ettirelim, gerisi gelir.
Kisa mesafelerde bol bol paslaştık, Bursa'ya imkan bile vermedik. Modern futbol budur işte.
Inşallah yeni transferler de beklenen katkıyı yapar da yeni sistemimiz tamamen oturur.
________________________Muslera_____________________________
_________Semih________Burdisso__________Hakan______________
__Veysel__________________________________________Alex__________
__________________Melo________Selçuk________________________
_______________________Sneijder______________________________
________________Drogba________Burak________________________
.6 yabancıyı seçmek zor. Keşke Burak'ın yerine Hajrovic'i koyabilsem
Bu arada sezon sonu drogba ile yollar ayrılırsa alabileceğimiz belki de en iyi isim arsenalli giroud olacak. Sırtı dönük bu kadar efektif bir forvet dünyada çok az bence. Ayrıca tek vuruş becerisi çok iyi. Arsenalin sürekli forvet aradığını da düşünürsek paraya kıyıp bu adamı sezon sonunda alabiliriz diye düşünüyorum.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dany: "İlk hedefim kendimi Beşiktaş'ta gösterip, yeniden sarı-kırmızılı formayı sırtıma geçirmek".)))