Mirza Osmanoğlu
Sarı Üye
- 11 Ocak 2014
- 950
- 0
- 586
Düşüncelerinize saygım var arkadaşlar, ben Agger için izden farklı düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet çakara dava açtık Açıklama - 03.02.2014 13:04 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org
Sezon sonu Vidic gelir
Adam sakatlıklar ile boğuşuyor. Benitez bile kendisinden bıkmış durumda.
Buradan bakabilirsin kardeşim. Daniel Agger - Oyuncu profili - transfermarkt.tr
SEN HANGİ ZAMANDA YAŞIYORSUN ARKADAŞIM BENİTEZ NAPOLİ'DE! SALLAMASYON TRANSFER DUYUMLARIN GİBİ ATIYORSUN YİNE
Sakin olun. Ben geldim.
Gesendet von meinem Xperia Z1
Xperia Z1 dan menunmusun?
Internetin hayirli olsun gol bile atti
GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
salihe 2.75 yerine tarıkı 1 milyona bile alabilirdik okadar transfer arasından tek eleştirdiğim transfer bu
Müthis hocam müthis.
Hic düsünme.
Gesendet von meinem Xperia Z1
Gayet iyi bir transfer dönemi geçirdik. Bol alternatifli bir kadromuz oldu. Salih umut vermedi şimdilik de bir de ontiverodan anlamadım birsey. Sezon sonu bir forvet bir stoper alsak yeter ama dünya klasında olmadı gerek
Sent from my iPhone using Tapatalk
Neden kaldırmayacakmış ? Elazığ maçında en azından 45 dk. oynasa ne kaybederdik adamı söver gibi 85'te oyuna aldı... Dünkü maçta 18'e alsa 5-0'dan sonra oyuna soksa ne kaybederdik..Geçin bu işleri madem orası rotasyon kaldırmıyor elimizde Ceyhun var-Yekta var-İbrahim Coşkun var-Emre Çolak var var oğlu var bu çocuğu niye aldık takıma bozuk para gibi harcamak için mi ? Manciniye son dönemde kızdığım tek olay bu..Salihle aynı zamanda geldiler Salih her daim şans buldu Umut'a bu şansı bir türlü vermedi umarım kupada 90 dk. izleriz Umut Gündoğan'ı en azından kötüyse de biz de denemiş oluruz (ki ben çok umutluyum o elemandan)