Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonu saglam stoper istiyorsak birseyler yapip Benedikt Höwedes´i getirmeleri lazim.

Fizik gücü üst düzey, topa cok iyi hakim ( Milli Takimda ve Schalke´de cogu zaman sag bek´de oynadi o yüzden ), hava toplarinda bildigin kule, cok sert ve lider biridir.

Bi de bildigimiz Alman disiplini var adamda. Kademe anlayisi felan hersey müthis.

Allah´tan Bayern Münih´in stoper sorunu felan yok, yoksa coktan alirlardi.

Ama baya pahali olur, yani 15 Milyon´u kesinlikle gözden cikarmamiz gerek EN AZINDAN.

SEN HANGİ ZAMANDA YAŞIYORSUN ARKADAŞIM BENİTEZ NAPOLİ'DE! SALLAMASYON TRANSFER DUYUMLARIN GİBİ ATIYORSUN YİNE

Önce efendi efendi konuşmayı öğren, terbiyesiz herif. Kaç kez uyardım laftan anlamıyorsun, sen ve senin gibiler. İnsanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyleri klavye delikanlılığı yaparak söyleme.

O hata için durumu izah ettim.

Hajrovic´i begendim ben dün. Sakin, akilli oyuncu. Paslari da iyi. 22 yasinda, is yapacak Aslan insallah.

Internetin hayirli olsun gol bile atti:D

GT-I5510 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

internetexplorer9logo.png

Sizin kadar başka takımların transferlerini takip etmiyorum diye internet kullanmıyor mu oldum ha? güldürmediniz

:D

yigit-gokoglan-kayseri-erciyesspor-a-kiralandi-4023821.Jpeg

Yiğit Gökoğlan Kayseri Erciyesspor'a kiralandı

Galatasaray Yiğit Gökoğlan'ı Kayseri Erciyespor'a kiraladı

Nevzat Dindar / Skorer Özel

Galatasaray Yiğit Gökoğlan'ı Kayseri Erciyespor'a kiraladı. Gaziantepspor'la daha önce adı geçen sarı-kırmızılı futbolcu böylece ligin ikinci yarısında Kayseri Erciyes forması giyecek.

Manisaspor'dan iki sezon önce 2.5 milyon euroya alınan Yiğit Gökoğlan, geçen sezon Orduspor'a kiralanmış, bu sezon başında ise Fatih Terim tarafından A2'ye gönderilmişti.

Yiğit Gökoğlan Kayseri Erciyesspor'a kiralandı - Milliyet Haber

Yaw su akhisarli oumar niasse yi takimda gormek istiyorum sezon sonu icin hele birde yabanciyla alakali bir gelisme olursa kesin degerlendirilmeli

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gayet iyi bir transfer dönemi geçirdik. Bol alternatifli bir kadromuz oldu. Salih umut vermedi şimdilik de bir de ontiverodan anlamadım birsey. Sezon sonu bir forvet bir stoper alsak yeter ama dünya klasında olmadı gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk

''Who can be so stupid to buy Burdisso .. ah true.''

''BEST news far ... this donkey is not going to keep plugging the kids in the back hopefully not anymore ''

''Finally this dog goes, it was fixed with this in court we could not win a game.''

''For me it's 3 million business, someone has any idea the price at which we buy?''

''A dead less ... To have died as Burdisso mistakes amateur player, I prefer to put a kid and you send your shit until you learn''

Oha!

Hiç bir futbolsever bunlar kadar yaratıcı olamaz herhalde. :D

Gayet iyi bir transfer dönemi geçirdik. Bol alternatifli bir kadromuz oldu. Salih umut vermedi şimdilik de bir de ontiverodan anlamadım birsey. Sezon sonu bir forvet bir stoper alsak yeter ama dünya klasında olmadı gerek

Sent from my iPhone using Tapatalk

Defansa Vidic

Forvete pato

görev tamamdır.

Neden kaldırmayacakmış ? Elazığ maçında en azından 45 dk. oynasa ne kaybederdik adamı söver gibi 85'te oyuna aldı... Dünkü maçta 18'e alsa 5-0'dan sonra oyuna soksa ne kaybederdik..Geçin bu işleri madem orası rotasyon kaldırmıyor elimizde Ceyhun var-Yekta var-İbrahim Coşkun var-Emre Çolak var var oğlu var bu çocuğu niye aldık takıma bozuk para gibi harcamak için mi ? Manciniye son dönemde kızdığım tek olay bu..Salihle aynı zamanda geldiler Salih her daim şans buldu Umut'a bu şansı bir türlü vermedi umarım kupada 90 dk. izleriz Umut Gündoğan'ı en azından kötüyse de biz de denemiş oluruz (ki ben çok umutluyum o elemandan)

Sonradan oyuna alabilirdi elbette. "geçin bu işleri" gibi laflar pek hoş değil yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt