Transfer Nöbeti (Arşiv 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BfjWLKMIcAEH9k5.jpg

Şu ligde bi Antep vardı bize yamuk yapmayan onları da kaybettik.

Onlar da abartiyor ya. Anlasin o zaman Dany ile. Bize niye mok atiyorlar ki? Vermeyecegiz mi dedik?

Adam Besiktas´i seciyorsa, vermezseniz sizden de gitmem diyorsa, ne yapabiliriz?

Sözlesmesini feshetsek yine Besiktas´a gidecekti. Böylece en azindan 1.8 Mil para kazanma ihtimalimiz var.

Niasse sürprizi yapacakmış fener

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

Onlar da abartiyor ya. Anlasin o zaman Dany ile. Bize niye mok atiyorlar ki? Vermeyecegiz mi dedik?

Adam Besiktas´i seciyorsa, vermezseniz sizden de gitmem diyorsa, ne yapabiliriz?

Sözlesmesini feshetsek yine Besiktas´a gidecekti. Böylece en azindan 1.8 Mil para kazanma ihtimalimiz var.

Dany'i demiyorum, Yiğit'i diyorum.

ulan chejouyu taraftari aglaya aglaya gondermistide ne oldu,ujfa ilk geldiginde ne kufurler edildi forumda,hala akillanmadiniz j.tery veya s.ramosu aldik demiyoruz ama insan hic izlemedigi bir adam hakkinda neyin yorumunu yapar

Tamam da izleyen birkaç arkadaş vardı dün gece. Arsenal'de oynarken iyiydi ama şimdi çok kötü diyorlar.. Ama bu uyum meselesi tabii, zaman gösterecek..

yaa omar niasse fenere giderse kafayı yerim böyle adamı almamız lazım acayip hızlanıyo ve son vuruşu çok iyi yapmayın ya almasınlar onu bari

Niye yapılmasın kardeşim? Karşındaki insan olursa, tartışma seviyesini bilirse olur. Ama karşındaki seviyesiz, boş boş konuşan biri olursa o kişiden sadece zarar gelir.

Fenerbahce'li olupta mantikli bir arguman ile tartisan biri var mi bu dunya uzerinde? Ben daha rastlamadim ve cok Fenerbahce'li taniyorum.

Webo'yu Drogba'dan ustun goren, Volkan'i dunyanin en iyi kalecisi zanneden, kendilerine operasyon yapildigini dusunup, kendi kendilerine bir muz cumhuriyeti olusturan bir toplulukla ne konusulabilir ki?

Sikistiklari zamanda atamizin adini agzina alir baskanlari. Turkiye'de iki kere askerlik yapan tek adam.

Aslında iyi niyet göstergesi olarak sezon sonuna kadar Chedjou'yu bunlara kiralasak ne güzel olur :)

Tamam da izleyen birkaç arkadaş vardı dün gece. Arsenal'de oynarken iyiydi ama şimdi çok kötü diyorlar.. Ama bu uyum meselesi tabii, zaman gösterecek..

ya bosver sen onlari chejouyuda ne izleyenler vardi hatta onu alacak vizyon bizim yonetimde yok alamayiz tarzinda yorumlar bile yazilmisti:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt