Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayer kahrolmus. Adam kac tane takimin teklifini reddetti bizim icin. Bize gelse tekrar 700.000 € falan alacakmis, elin adamlari daha fazla teklif ederdi. Aslan Parcasini devre arasi aliriz insallah.

Bundan sonra biraz sans biraz riekering reis. Kadro ucmasada sampiyon olabilecek bir kadro. Desteklemek lazim. Taraftar bir 5-6 hafta oyunu test edecek bence. Duruma gore stat yavas yavas dolmaya baslar.

Vallahi bu denayer'i devre arası almazlarsa ilk ben söverim . Ada'm havalimanında beklemiş , Koçum benim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok acıyorum Tarık'a hayatın en büyük şansını değerlendiremedi..
Ulan Galatasaray lan bu..
Bedava ölene kadar oynamak isterdim yemek versinler yeter kalacak yer..
Galatasaray bu ya..
Hayret ediyorum paradan başka birşeyi düşünmez olmuşlar..
Herkese nasip olan birşey değil ki bu ne vurdumduymazlık..
Neyse gitsin beter olsun haketmiyordu parçalıyı..

Keşke Serdar Aziz'e 4.5 vereceğimize üzerine 2-3 ekleyip Denayer'i alsaydık bonservisiyle

Ya ne diarrasi artik yahu . Kapattik transferi.

Muslera
Sabri-Chedjou-Hakan-Carole
Tolga-Dejong
Poldi-Sneijder-Bruma
Eren

Sampiyonluga oynariz bu sezon

Şöyle ol hocam ya , vallahi sende hep bir olumsuzluk var. Bak böyle daha sempatik oluyorsun:) az olumlu bakın hayata , eğer kötü oynarlarsa hep beraber söveriz ama bir 3 maç izleyelim takımı. İnşallah bu sene güzel olur , hepimizin adına

Denayer kız ıcın mı gelmek ıstemıs gs ıcın mı acaba

Serdar ve Cavanda olur. Chedjou ve Balta ligin en kötü 2 lisinden biridir.

Orada Sabri oynayacak. Cavanda ya sakatlanir yada inanilmaz sacma isler yapar. Ben Sabrinin bir sekilde oynayacagini dusunuyorum musallat oldu bu adam gitmiyor.

Serdar ne Hakandan ne de Chedjoudan iyi stoper degil sakatlik falan bahane ada 1 aydir takimla calisiyor neredeyse. JOR muhtemelen tutmadi Serdari cok sakatlik olmadigi surece sene sonuna kadar Hakan-Ched oynar.

şimdi gidecekler için mi nöbet tutacağız.
bence gelecekler için tutulan nöbet kadar anlamlı olur bu

Denayer ayak yapmasın karı kız meselesinden gelmek istiyordu

Bakın arkadaşlar bizim stoperlerimiz kötü felan değil bizim stoperlerimiz çok çaresiz bırakıldı geçen sezon yürüyen Selçuk ve olmayan diğer ön liberolarımız tarafından..
Normalde Ched-Hakan vasat üstü adamlar buna Semihi bile katarım ama sıfır pres yapan bir ortasahaya Pique ve Ramos ikilisi bile güç komik durumlara düşer yapmayın futboldan anlayan adamlarsınız..
Ortasahanız güçlü olmalı rakip elini kolunu sallayarak geliyordu geçen sene..
Tolga adamı gölgesi gibi takip ediyor De Jong resmen kaplan gibi adam yer yani öyle kolay geçemezler..Ve mücadele edip yorulacaklar zaten geçerken gerisini de süpürür stoperler..
Çok mükemmel bir transfer dönemi geçirdik gerçekten..
Hiç beklemiyordum Dursundan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt