Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.296
- 13.017
- 2.828
Salih Dursun icin ne dedi Levent Nazifoglu? Yapti mi aciklama? Duyamadim.
yapmadi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salih Dursun icin ne dedi Levent Nazifoglu? Yapti mi aciklama? Duyamadim.
Bu sezonda serdar olacak zaten.
Serdar Chedjou olur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orada Sabri oynayacak. Cavanda ya sakatlanir yada inanilmaz sacma isler yapar. Ben Sabrinin bir sekilde oynayacagini dusunuyorum musallat oldu bu adam gitmiyor.
Serdar ne Hakandan ne de Chedjoudan iyi stoper degil sakatlik falan bahane ada 1 aydir takimla calisiyor neredeyse. JOR muhtemelen tutmadi Serdari cok sakatlik olmadigi surece sene sonuna kadar Hakan-Ched oynar.
Keşke Serdar Aziz'e 4.5 vereceğimize üzerine 2-3 ekleyip Denayer'i alsaydık bonservisiyle
Sonra umut efendi vay babam vefat etti vay benim rızkım ayıp oluyorDenayer'in yaptığı adamlığı hiç bi yerli futbolcu yapmadı şu ana kadar.Bize gelse de orda kalsa da alacağı para aynı olmasına ve 3-4 talibine rağmen ısrarla bize gelmeye çalışmış adamın dibi.
![]()
Benim için artık kendisi kesinlikle dünyanın en iyi stoperi'dir Lincoln kadar seviyorum seni Denayer allahına kurban lan senin
Devre arası bonservisiyle alın şu adamı hakan semih chedjou yerine.Kampanya başlatılsın Denayer'i alıcaz bonservis bedelini taraftar karşılayacak diye bonservis bedelini biz toplayalım gerekirse ama artık alın lan şu adamı
30 milyon € bonservisi olduğunu unutuyorsun galiba..
Geçen sene o kadar istemişlerdi.
30 milyon € bonservisi olduğunu unutuyorsun galiba..
Geçen sene o kadar istemişlerdi.
7m Pound istemişler bu sene.