Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orada Sabri oynayacak. Cavanda ya sakatlanir yada inanilmaz sacma isler yapar. Ben Sabrinin bir sekilde oynayacagini dusunuyorum musallat oldu bu adam gitmiyor.

Serdar ne Hakandan ne de Chedjoudan iyi stoper degil sakatlik falan bahane ada 1 aydir takimla calisiyor neredeyse. JOR muhtemelen tutmadi Serdari cok sakatlik olmadigi surece sene sonuna kadar Hakan-Ched oynar.

SerDar müthiştir demiyorumda bu 2 liden iyi bana göre. Müzmin sakatliği tutarsa bilmem. Chedjou ve Balta gibi uyumsuz ağir 2 li zor bulunur.

Cavanda dengesiz bir oyuncudur ama en azindan seri ve güçlüdür. Sabri hep saçmaliyor. Cavanda da saçmalasin biraz. Ben matah beğenmem ama elimizde en iyisi o görünüyor

Screenshot_2016-08-31-18-35-01.webp

Denayer'in yaptığı adamlığı hiç bi yerli futbolcu yapmadı şu ana kadar.Bize gelse de orda kalsa da alacağı para aynı olmasına ve 3-4 talibine rağmen ısrarla bize gelmeye çalışmış adamın dibi.
Sonra umut efendi vay babam vefat etti vay benim rızkım ayıp oluyor

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

s-7c92e0bd424a123e36ee5b30610eaffc0223b7af.jpg

Benim için artık kendisi kesinlikle dünyanın en iyi stoperi'dir Lincoln kadar seviyorum seni Denayer allahına kurban lan senin

Devre arası bonservisiyle alın şu adamı hakan semih chedjou yerine.Kampanya başlatılsın Denayer'i alıcaz bonservis bedelini taraftar karşılayacak diye bonservis bedelini biz toplayalım gerekirse ama artık alın lan şu adamı

Bana böyle kampanyalarla gelin abi..
Yıllardır diyorum açalım bir hesap istediğimiz adamı getirelim..
Sosyal bir örgüt sonuçta spor kulübü taraftarlığı kullanalım gücümüzü..

Real betis 1 milyon eurosunu verecekmis donk un . 500 bin de biz verecekmisiz 1 yil kiralik

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrMsZ2XWIAAxjq5.jpg

Besiktas defans icin de saglam oyuncu aldi.

TRANSFER - Stoke City, Porto'nun savunma oyuncusu Bruno Martins Indi'yi 1 yıllığına kiraladı.

Ah be.

Yalniz gecen seneye gore daha dinamik bir takim olduk. (Birde senayer olaydi fena)

Kadro genişliği: 33
Yaş ortalaması: 26,8
Lejyonerler: 15 45,5 %

Fernando Muslera F. Muslera
Cenk Gönen C. Gönen
Eray Iscan E. Iscan
Aurélien Chedjou A. Chedjou
Semih Kaya S. Kaya
Serdar Aziz S. Aziz
Koray Günter K. Günter
Hakan Balta H. Balta
Lionel Carole L. Carole

Luis Pedro Cavanda L. Cavanda

Martin Linnes M. Linnes

Sabri Sarioglu S. Sarioglu

Salih Dursun S. Dursun

Tarik Camdal T. Camdal

Nigel de Jong N. de Jong

Ryan Donk Ryan Donk

Jem Karacan J. Karacan

Birhan Vatansever B. Vatansever

Selcuk Inan S. Inan

Tolga Cigerci T. Cigerci

Hamit Altintop H. Altintop

Umut Gündogan U. Gündogan

Gökay Güney G. Güney
Endogan Adili E. Adili

Wesley Sneijder W. Sneijder

Yasin Öztekin Y. Öztekin

Josué Josué

Bruma Bruma

Sinan Gümüs S. Gümüs

Lukas Podolski L. Podolski

Eren Derdiyok E. Derdiyok

Kolbeinn Sigthórsson K. Sigthórsson

Berk Ismail Ünsal B. Ünsal

Mevcut oyuncular.
Jem, endogan,umut, tarik mevcut kadroda olmayacak yani lisans cikmayacak.
Donk gitmis.
Salih devre arasina kadar kalacak deneyer gelirse sutlanacak.

Su an itibariyle kadro tam 28 kisilik(genc oyuncular dahi onlari istersek altyapi olarak gosterebilir miyiz bilemem, cunku profesyonel sozlesme imzalamistik) neyse su an daha transfer olmaz gibi duruyor.
Deadline bizim icin bitmis olabilir tabi berk giresuna kiralandi haberi vardi o gecerliyse +1 kadro duruyor birde son dk suprizi hamit teklifleri degerlendiriyor haberi vardi.

Bunlar be olur bilinmez.

Ama transferi kapattik kimse bise beklemesin :D

su % 99 bıttı sozunu dıkkatlıce dınlemek gerekır levent bey galatasaray soz konusu ıse ben herseye %99 bıttı gozuyle bkarım gıbı bır acıklama yaptı dıarra %99 bıttı demedı. ve dogru soylemek gerekırse bu transfer donemını yonetın gayet basarılı..... ıhtıyaclarımmıza gore transferler yapıldı ve ıtıraf etmek gerekır kı hıc kımse bukadar transfer ve hemen hemen dogru ısımlerının alınacagını dusunmedı serdar - cavanda - tolga - de jong - eren - sıngthorsson daha ne olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt