Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryan Donk:
1f4cc.png
1 Yıllığına Real Betis'de
1f4cc.png
Kiralama bedeli yok
1f4cc.png
Maaşının 1 M €'luk kısmını Betis, kalanını Galatasaray ödeyecek (Gama Spor)

Koyacaksın masaya 5 milyon euro 5 milyonda 3 taksit bence verirler denayeri alın lan bu çocuğu gerçek bi aslan bırakmayın orda

Chedjou malının kuyusu devre arasına kadar kazılmalı,aslan parçası Denayer devre arası takıma kazandırılmalıdır.Bunu yap ve efsane ol Riekerink Bey!

Denayer dikkat ederseniz daha transfer işi belli olmadan bile resmimizi kaldırmadı Twitter'dan . Ada'm bizi ne kadar benimsemiş , helal olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

ARKADAŞLAR FATİH ABİ GS TFFDEN EK SÜRE İSTEDİ TRANSFER İÇİN DİYOR

bilginize

Klopp ve Guardiola'yı öven olursa karşısında beni bulur.

Tarık+Hamit+Donk+Olcan+Umut+Salih hepsinin parasını Denayer'e gömelim alalım aslan parçasını lan haydi daha 5 saatden fazla var levent nazifoğlu yap şu işi reis

Vay arkadas Dursun ve ekibi bile Unay Aysal baskomutanimizdan daha iyi is cikartti eger Unal Aysal'in ilk 2 senesini saymazsak(revizyon ve genclesme operasyonu olarak)

Dursun'un genclesme operasyonu Unal Aysal'in genclesme operasyonundan cok daha basarili simdilik

Ayrica Aysal'in copleride temizleniyor

ben dedim ya hava terse dönecek diye :asd22:

Koyacaksın masaya 5 milyon euro 5 milyonda 3 taksit bence verirler denayeri alın lan bu çocuğu gerçek bi aslan bırakmayın orda

oyuncuyu ellerinde zorla tutamazlar. sayet gelip bugün imzalayacaksa denayer'in performansindan memnun kalmamiz halinde seneye yine kiralariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt