- 24 Kasım 2008
- 7.200
- 4
- 1.333
Kaleci kaleci diye ağlıyorlar fabriyi yedek oturtup boykoyu kiralıyorlar. Beter olun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Pirlo'yu da alalım.
Dzemaliden de bonservis aldık 2 milyon Euro. 4-5 milyon euroya geçen yıldan daha alternatifi ve daha iyi kadro kurduk ve bu sene Avrupada yokuz geçen yıl Hamza yüzünden iyi transfer şansını kaçırdikDogru Jose'de vardi. 6.5 Telles ve 2.5 Jose diye hatirliyorum
Yani 6-8 m'a buyuk olcude kadroyu kalite futbolcular ile yeniledik. Gayet basarili...
Unal Aysal baskomuntanimizin kalbimizde yeri farkli ama kendileri sadece olcan , salih ve ontivero gibi isimlere verdi bu parayi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şu 65m € 'luk bütçeyi tutturabildik mi acaba onu da yapabilmişlerse helal olsun gerçekten levoya memoya ve dursuna
Onun monacoyalimFatih abi şerefsizin önde gidenimiş diyorlar
Bilginize
Kaleci ve stoperler bomba napoliyi falan güçsüz zannediyorlar ama 5 yeseler sasmam bu defans ileJimnastik kulubu Tolga Zenginle mi CL'e giris yapacak :d:d
Orta saha kalmadi yav Hamit gitmez. Giderse net transfer olur oraya
O degilde Sightorssona niye toren yapmadik????
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Drogba'yi da alalım, Eboueyi de alalim, Necatiyi de alalım
Dzemaliden de bonservis aldık 2 milyon Euro. 4-5 milyon euroya geçen yıldan daha alternatifi ve daha iyi kadro kurduk ve bu sene Avrupada yokuz geçen yıl Hamza yüzünden iyi transfer şansını kaçırdik
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben aldık diye biliyorumDzemaili'den de mi bonservis aldik
Fena is yapmamisiz saka maka. Bak sasirdim
Simdi. 4-6m baya baya saglam kadro kuruldu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Joseden de bisiler kazandik. Sanirim cok az bir zarardayiz.
Eren 4
Serdar 4
Josue 0.7
Cavanda 1.7
Siktorsu var bide 1 m muydu.
Tolgada var
6 milyon falan sanirim ki bir futbol takimi icin gayet olabilir bir seviye
O degilde Sightorssona niye toren yapmadik????
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Karamsar degilim Sarper. Sampiyonlugun en buyuk adayi buyuk beklenti yaratir. Bence sanslar 3 buyuk takimdada hemen hemen esit, Egri oturup dogru konusalim. Kadrolarda hemen birbirine yakin benim gozumda
Besiktasin kadro bizimkinden bizim kadroda fenerinkinden bir tik otede. Cok buyuk bir supriz olmazsa 30.haftaya kadar 3 takim kafa kafaya gider. Derbiler cok onemli olacak. Besiktasla Vodafoneda erken oynamamiz takim oturmadan iyi olmadi, Yani kadikoyde oynamayi tercih ederdim su asamda. Bizi yeneceklerdir. Bu sene icerde derbi vermemeliyiz ve bence vermeyizde. Derbilerde ustunluk kurarsak Sampiyonluk gelir.
14 milyon bonservis ödedik
9.5 milyon euro giden oyunculardan kazandik(telles,jose,dzemaili)
Kagit üstünde 4.5 milyon harcadik