Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleci kaleci diye ağlıyorlar fabriyi yedek oturtup boykoyu kiralıyorlar. Beter olun.

CrMrN6IWYAAtBAu.jpg:large

Pirlo'yu da alalım.

Drogba'yi da alalım, Eboueyi de alalim, Necatiyi de alalım

Dogru Jose'de vardi. 6.5 Telles ve 2.5 Jose diye hatirliyorum

Yani 6-8 m'a buyuk olcude kadroyu kalite futbolcular ile yeniledik. Gayet basarili...

Unal Aysal baskomuntanimizin kalbimizde yeri farkli ama kendileri sadece olcan , salih ve ontivero gibi isimlere verdi bu parayi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dzemaliden de bonservis aldık 2 milyon Euro. 4-5 milyon euroya geçen yıldan daha alternatifi ve daha iyi kadro kurduk ve bu sene Avrupada yokuz geçen yıl Hamza yüzünden iyi transfer şansını kaçırdik

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O degilde Sightorssona niye toren yapmadik????

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk

Şu 65m € 'luk bütçeyi tutturabildik mi acaba onu da yapabilmişlerse helal olsun gerçekten levoya memoya ve dursuna

Ee Donk'tan 1 milyon , umut 1 milyon , Tarık 600 küsür ,olcan 1.6 , jose 800 , Bilal -Furkan - Sercan 2 milyon çıkış var ve zaten sınırda da 62 falandı . Her türlü denge oluyor

Kesin son senesi olan adamlar
Hamit ve Sabri şimdilik seneye gene genç zımba gibi adamlar alarak yola devam..
Tolga Ciğerciye bayıldım Bundesliga da alınabilecek bütün Türk oyuncular didik didik edilmeli..

Dzemaliden de bonservis aldık 2 milyon Euro. 4-5 milyon euroya geçen yıldan daha alternatifi ve daha iyi kadro kurduk ve bu sene Avrupada yokuz geçen yıl Hamza yüzünden iyi transfer şansını kaçırdik

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dzemaili'den de mi bonservis aldik

Fena is yapmamisiz saka maka. Bak sasirdim
Simdi. 4-6m baya baya saglam kadro kuruldu

Takip edemedim ama anladığım kadarıyla denayer ve diarra kesin iptal galiba?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Joseden de bisiler kazandik. Sanirim cok az bir zarardayiz.

Eren 4
Serdar 4
Josue 0.7
Cavanda 1.7
Siktorsu var bide 1 m muydu.
Tolgada var

6 milyon falan sanirim ki bir futbol takimi icin gayet olabilir bir seviye

14 milyon bonservis ödedik

9.5 milyon euro giden oyunculardan kazandik(telles,jose,dzemaili)

Kagit üstünde 4.5 milyon harcadik

Karamsar degilim Sarper. Sampiyonlugun en buyuk adayi buyuk beklenti yaratir. Bence sanslar 3 buyuk takimdada hemen hemen esit, Egri oturup dogru konusalim. Kadrolarda hemen birbirine yakin benim gozumda

Besiktasin kadro bizimkinden bizim kadroda fenerinkinden bir tik otede. Cok buyuk bir supriz olmazsa 30.haftaya kadar 3 takim kafa kafaya gider. Derbiler cok onemli olacak. Besiktasla Vodafoneda erken oynamamiz takim oturmadan iyi olmadi, Yani kadikoyde oynamayi tercih ederdim su asamda. Bizi yeneceklerdir. Bu sene icerde derbi vermemeliyiz ve bence vermeyizde. Derbilerde ustunluk kurarsak Sampiyonluk gelir.

Taraftarın beklentileri karşılanmasa da,en isabetli transferleri bizim yaptığımızı düşünüyorum.Fener'i geç,Fener bu sene ölü.20 tane orta sahaları var,hepsi ön libero.İleriye top taşıyacak 1 tane adamları yok.Yarıştan erken bile kopabilirler bu yıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt