Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Denayer olayı bana inandırıcı gelmedi

Güzel bir yem attı Levent taraftarda yedi

Herkes mutlu,mesut şuan

Kim destek çıkıyor bunlara r'daş.

240320151907306345110_2.jpg

İşte yönetimin hatası Hamza'yı ciddiye alıp onun suyuna gitmek oldu.Geçen yıl Hamza olmasa Maxi Pereira da bizdeydi,Kalinic de Konoplyanka da.Yönetimin acemiliği,Hamza'dan bir halt olacağını düşünmeleriydi.Bu sene gördük transferleri işte.

Konop'un acisini hala hissediyorum

Hamzaaaaa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lan yalniz hanzo yuzunden Kono Maxi Gignac Ayew gibi 4 tane harika beles adami kacirdik. Aklima gelince delleniyorum.

Hadi fener bjk medyasi de Jongun gelmesini bilincli olarak siradan transfermis gibi gösteriyor,onu anladilta bu foruma ne oluyor onu anlamadim,de Jong bu lige gelmis gecmis en kariyerli önlibero,rakiplerin önliberolarina bir göz atin isterseniz

Ya işte , sevdikleri adam gelmeyince ; diğer transferlere laf atma huyları var bazılarının

tayyip baba gökçekle birlikte iyi açmış muslukları osmanlı için beyaz tv de onların

Lan yalniz hanzo yuzunden Kono Maxi Gignac Ayew gibi 4 tane harika beles adami kacirdik. Aklima gelince delleniyorum.

He ya o adamlarda sana gelmek için kapında yatıyordu :D

Ayew EPL de ne kadar para alıyor

Kono Sevilla gibi bir takıma gitti haberin var mı ?

Gigmac de burada tutmazdı

Bir tek Maxi olabilirdi

Adettendir.
Muslera
Cavanda Chedjou Serdar Carole
De Jong Tolga
Podolski Sneijder Bruma
Eren

Nazifoglu geldiginde yaptigi aciklamarda 2-3 oyuncu alacagiz demisti, sonrasinda herseyin farkina varip, riekerink'i dinleyip iyi transferler yaptik.

Bol alternatifli kadro kuruldu, artik herkes formayi kapmak icin savasak. Zevkli maclar izleyecegiz artik :D

Hak ediyorsa oynar bro

Artik basimizda lobiye , isme gore forma dagitan adamlar yok. RieKing isigi gorurse
oynatir

Kupa maçlarda genelde yedek oyuncular oynar rnş

Hamit yerine Birhan oynasin diyorum

Zaten fazla şey fark etmiyor, en azindan tecrübe edinmiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt