Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer işlerinde artık faks olayı kabul ediliyor dimi illaki oyuncunun gelmesi falan gerekmiyor yetişme durumu için

Yalnız linnes geldiğinde herkes övüyordu , çöp çıktı ; şimdi bazı kesim de Cavanda'yı sallamıyor ama nedense içimde herkesi şaşırtacak bir oyun oynayacak gibi bir his var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pogba resmen Sparta Rotterdam da.

Diarra'yi neden sormadilar acik acik soyleseydi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yuhhhhhhhhhhhhhhhh
CrMz7FbW8AAIK8J.jpg

Denayer´e cok üzüldüm, bildigin duygulandim Nazifoglu konusurken. Helal olsun Aslan parcasi. Birgün mutlaka beraber olacagiz yine.

Bu sezon transferlerden genel anlamda cok memnunum, cünkü büyük beklentilerim yoktu.

Düsünülmüs, planlanmis, hesap edilmis oyuncular transfer edildi. Hepsinden de memnunuz su anda kadar.

Eksiklerimiz gecen sezona nazaran giderildi, gereksiz futbolcular da gönderildi.

Mevcut sartlarda ben daha iyisini beklemiyordum zaten.

Denayer olmasa da ben kendi adima gayretleri icin tesekkür ederim.

Artik taraftarimiz da takima destek olmali, sampiyonluk yolunda sinerji yaratmali.

Bos statla sampiyonluk gelmeyecek, gelmez.

Ben su an Kickstarter projesi baslatiyorumda, anasini satim, dunya kadar is. Ama boyle bir organizasyona ben cok sicak bakiyorum: bence boyle bir hesab numarasi acip, 'sirket' kurup ve bu isin arkasina dusmemiz guzel birsey getirebilir.

Hocam burada sorun para toplamak değilde güven yaratma meselesi..
Kulüp kendi adına açamaz çok fakir edebiyatı olur çok güvenilir insanlarla yapılır bu deli gibi Galatasaraylılarla..
Ama sms kampanyası olabilir mesela faturana yansıtacaklar 5 tl 1 sms o geliri tek bir elden kulüple yönlendirebilirsek hem paraya karışmaz hem de güven ortamı yakalamış oluruz..
Ya neler yapılır neler aklımdan neler geçiyorda bunu bu ülkede uygulamak çok zor..
Yapacaksın bir taraftar üyeliği hesabı herkes ayda 3 lira 5 lira gönlünden ne koparsa atacak milyonlarca taraftar var
Yemin ediyorum kulübe çağ atlatır da işte bunu deyince de kimse tınlamıyor..
Zor değil abi bu büyük oyuncuların bizim takımımıza gelmesi..

Yönetim gerekeni yapti

Sira taraftarda,bakalim taraftar sampiyonluk yolunda sorumluluk alacak mi

Bayern Munih'in 3 milyon üye taraftarı varmış mesela..
En az senede 30 milyon € havadan geliyor
Sonra Renato Sanchez'e tak diye verip alıyor işte adam..

Arya Stark Death List

Pep Guardiola
Jurgen Klopp
Lassana Diarra

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim gerekeni yapti

Sira taraftarda,bakalim taraftar sampiyonluk yolunda sorumluluk alacak mi

Galatasaray taraftarı iyi yönetilmek istiyordu,olumlu hareketler görmek,görünce zaten yaptıkları ortada..
Desibel rekorları forma satışları 42.000 kombineler vs vs..
Herşey düzelir yeter ki herkes işini güzel yapsın maça da gideriz forma da alırız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt