Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka bir yana dediklerimde ciddiyim. Gayet temiz kalpli bir insana benziyorsun. Henuzde 18 yasinda falansin herhalde oyle algiladim konusmalarindan :D

Yoluna devam et kardesim ama kimseyede hakkini yedirme. Bu dunya cok ters tiplerle dolu. Iyi niyetlisin ama iste maalesef iyi niyetini sana karsi kullanacak cok insan var.

Sağolun hocam açıkcası doğru seneye 18 yaşındayım,birde belli bir görüşürüm var sıgara+alkol+zina+kul hakkı vesaire bunlardan olabildiğince uzak duruyorum hocam,arkadaş çevremde ona göre zaten.Direk 18 olunca malum yere gidicem diyen tiplerle dolu liseler :red: Ama iyi niyetimden hiç bir zaman vazgeçmem ALLAH razı olsun askeri lojmanlarda yetiştim kimin ne olduğunu ve hayatın gerçeklerinide biliyorum şükürler olsun ki.Bu güzel sözleriniz için cidden teşekkürler hocam.

ben sizleri bi kaldirirm ucak gibi
burasii türkiye mi. forumda azicik olsada demokrasi var

edito

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu arada okan kardesimiz d'yi severmis. her kelimede muhakkak kullanir.

Bu Fatih abi Diarra gelecek mi dedi?

Duyumlari tutuyor mu genellikle?
2 gün önce yatmadi diye haber paylasti ama simdiye kadar bir Tolga'yi bildi. Ama onu da tam bildi yani. Kimse yazmiyorken birden ortaya atti günler öncesi.

Simdi belki 'vay demek güvenilir' denilebilir AMA bu adam Almanya'da yasiyor. Yani Tolga'yi bir sekilde özelden taniyabiliyor olabilir, veya yakinlarini, menajerini fln. Tutturdu diye duyumcu ayagina girmis gibi görünüyor.

Bence bi halt bilmiyor.

(Fatih Uz dan bahsediyorsan)

Son düzenleme:
2 gün önce yatmadi diye haber paylasti ama simdiye kadar bir Tolga'yi bildi. Ama onu da tam bildi yani. Kimse yazmiyorken birden ortaya atti günler öncesi.

Simdi belki 'vay demek güvenilir' denilebilir AMA bu adam Almanya'da yasiyor. Yani Tolga'yi bir sekilde özelden taniyabiliyor olabilir, veya yakinlarini, menajerini fln. Tutturdu diye duyumcu ayagina girmis gibi görünüyor.

Bence bi halt bilmiyor.

Okan Özkan dediği fatih abi ile fatihuz ayrı kişiler diye biliyorum :) ama fatihuz için tespit doğru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt