Futbolcu gelince
Karisiylami yatiyorsunuz
Tövbe tövbe
Böyle sapik gencler var iste
Bi batuhana bakiyorum bi leoya yazik
Niye sen bizzat kendisiyle mi yatmayi tercih ediyorsun.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcu gelince
Karisiylami yatiyorsunuz
Tövbe tövbe
Böyle sapik gencler var iste
Bi batuhana bakiyorum bi leoya yazik
Saka bir yana dediklerimde ciddiyim. Gayet temiz kalpli bir insana benziyorsun. Henuzde 18 yasinda falansin herhalde oyle algiladim konusmalarindan
Yoluna devam et kardesim ama kimseyede hakkini yedirme. Bu dunya cok ters tiplerle dolu. Iyi niyetlisin ama iste maalesef iyi niyetini sana karsi kullanacak cok insan var.
Bu kesin kripto COK NET
Sevmiyorsan ulkeyi terk et rahmi delikoglu kardes
Niye sen bizzat kendisiyle mi yatmayi tercih ediyorsun.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Maalesef kardeşim durum tam olarak öyle. Bu ülkenin senin gibi gençlere çok ihtiyacı var, yolundan sapma
hangi ülkeden bahsetiyoruz
D
Bahsediyoruz
Alamanciyiz galiba belalim67 yi tanirmisiniz
Bu Fatih abi Diarra gelecek mi dedi?
Duyumlari tutuyor mu genellikle?
2 gün önce yatmadi diye haber paylasti ama simdiye kadar bir Tolga'yi bildi. Ama onu da tam bildi yani. Kimse yazmiyorken birden ortaya atti günler öncesi.Bu Fatih abi Diarra gelecek mi dedi?
Duyumlari tutuyor mu genellikle?
Bir forumda yazıyormuş ve levent nazifoğlunun arkadaşıymış galiba.
şu rose bertram yatalak olsam bile kaldırır. üstün bir hatun.Ulan keske topcu olsaymisiz be hiyardaki hatuna bak
2 gün önce yatmadi diye haber paylasti ama simdiye kadar bir Tolga'yi bildi. Ama onu da tam bildi yani. Kimse yazmiyorken birden ortaya atti günler öncesi.
Simdi belki 'vay demek güvenilir' denilebilir AMA bu adam Almanya'da yasiyor. Yani Tolga'yi bir sekilde özelden taniyabiliyor olabilir, veya yakinlarini, menajerini fln. Tutturdu diye duyumcu ayagina girmis gibi görünüyor.
Bence bi halt bilmiyor.
Diarra için ne demiş bi yorumu var mı![]()
zengin olman yeterliUlan keske topcu olsaymisiz be hiyardaki hatuna bak