Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglum Leo atmasa bile bir ton adam var kari kiz resmi paylasan. Yani GSC'de buna dur diyemezsin :D

Isin zor acikcasi

Kızlar için ayrı bir konu bile varmış ya :) Yani açıkcası yapacak birşey yok dediğin gibi hocam,ama ben sizleri seviyorum samimi insanlar iyidir.

Kızlar için ayrı bir konu bile varmış ya :) Yani açıkcası yapacak birşey yok dediğin gibi hocam,ama ben sizleri seviyorum samimi insanlar iyidir.
Ben oyle kari kiz resmi pek paylasmam. Paylasacak olursamda ona ait konu var yani. Buradaki renktaslarin inanclarina , hayat felsefesine saygim sonsuz.

kari kizsiz hayat mi olur.
hergün buraya geliyorum, yeni bisey görüyorum hayrettiyorum

Ben oyle kari kiz resmi pek paylasmam. Paylasacak olursamda ona ait konu var yani. Buradaki renktaslarin inanclarina , hayat felsefesine saygim sonsuz.

Neyse artık konuyu futbola çekelim hocam,sizce kadro yeterlimi ? de jong ile denayerin'de geldiğini sayarsak.

Yok lan harbi fatih abi var

Adam hepsini tutturmasada duyumlarin %70 cikiyor

Fatih abi bitanedir

Fatih Abi masalini devam ettireyim diyorsun yani :D

week_in_reverse.jpg

Bakıyorum da forum da beni çekemeyenler yine çadır kurmuş birinin atlamasini bekliyormus. Devam edin efendim hiç gram umrumda değil ne dedikleriniz 10 senedir burdayım kime cevap verip vermeyeceğimi az çok bilirim.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kusura bakmada yunus emre denen arkadas hakli

Burda ögrenci adamlar var ay sonunu bile getiremiyorlar
Hava atmak icin resimler paylasiyorsun

Biraz saygin olsun burdaki millete burdaki cocuklarin cogu 50 tlyle bi hafta gecinmeye calisiyor cogu

Sende COK NET sonradan görmelik var

Sana karsi bi olayim yok ama yaptigin cok saygisizca

yasaniyor demedim, ama hayat olur mu onsuz dedim. ne icin yasaniyor derin bi konu. varolusculuk sorular sormayalim nöbetde.

İşte konu derin :D kadınsız hayat olabilirde erkeğin dayanıklı olup olmamasına bağlıdır.Tabi dinimiz evlenip çoğalmamızı istiyor.:)

Son düzenleme:
Kusura bakmada yunus emre denen arkadas hakli

Burda ögrenci adamlar var ay sonunu bile getiremiyorlar
Hava atmak icin resimler paylasiyorsun

Biraz saygin olsun burdaki millete burdaki cocuklarin cogu 50 tlyle bi hafta gecinmeye calisiyor cogu

Sende COK NET sonradan görmelik var

Sana karsi bi olayim yok ama yaptigin cok saygisizca

Hocam kimsenin avukatligini yapmis olmayayim ama ortalama 1.5 senedir bu forumdayim. Bir kez bile boyle hissetmedim Leo hakkinda. Hava atmak icin kesinlikle resim paylastigini inanmiyorum . Daha cok merak edenler icin Fransa falan iste. Adventure series gibi. Foto atmakla falan hava atilmaz. Kirici olmayalim lutfen gece gece...

Konu yoktan yere buyudu.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt