Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uykusuzluktan halusinasyon gormeye basladim herhalde. 39. Sayfayi 51 diye gordum ulan dedim demin 34. Sayfadaydim ne ara 17 sayfa atladi transfer flan oldu sandim. Arkadasin biri wilshere yazmis onu viski diye okudum.
Bunlar hep diarra'nin sucu :)

Ne Nöbetler gördük be. diarra kimmis. Gelmiyorsa gelmesin.

Bi zamanlar Tek Ihtimalli diye biri sifreli resimler verirdi gelecek futbolcuyu isaret eden, bizde onlarla ugrasirdik. Sanirim Gio dos Santos transferiydi. haldun üstünelle birlikte bu adamda hikaye oldu.

Efsane sneijder nöbeti.

Lincoln, Keita, Elano, Kewell, Drogba. Cok güzel sohbetler, nöbetler olurdu. Sabaha kadar otururduk, transfer gelebilir diye her an.

Sen kimsin lan Diarra, bu forumda neler görmüsüz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

En trajiği Arouna Koneydi sanırım. Rosicky, Ledesma var bide Allahın belası :D

CrJgNHpWYAAsSnS.jpg:large

Türkiye ye giris yapmis

bir zamanlar scoutgs diye bi site vardı. rosicky ledesma yı kim unutur günlerce bekledik :D

şeref aydın vardı. Bi iddiaya göre rocisky ledesma anlaşmışız şov yapıyım diye adnan polat bitirmeye gitmiş öyle olunca kulüp fiyat şişirmiş, taa o zamandan içimde kaldı bak 2 ay bekledik onları.

Birde tam hatırlamıyorum valizin toplayıp yola çıktı vedalaştı denilen biri vardı ama gelmemişti,drogbanın gelişine çok sevinmiştim,sniper ise ayrı bir zevkti.

En trajiği Arouna Koneydi sanırım. Rosicky, Ledesma var bide Allahın belası :D

Bi gelmediler be . Ne nöbetlerdi. Forumun hali cok farkliydi.
Birde sanki bilerek yapiyorlarmis gibi yöneticiler transferleri geceye birakirdi. Saglam Duyumcular vardi.

Gece gece Rakip takimlarin, yurtdisi takimlari dahil(bolton misal) forumlarini basmalar. Aaaah aaah, efkarlandim. Disari cikmazdim , forum okadar zevk verirdi.

Bi gelmediler be . Ne nöbetlerdi. Forumun hali cok farkliydi.
Birde sanki bilerek yapiyorlarmis gibi yöneticiler transferleri geceye birakirdi. Saglam Duyumcular vardi.

Gece gece Rakip takimlarin, yurtdisi takimlari dahil(bolton misal) forumlarini basmalar. Aaaah aaah, efkarlandim. Disari cikmazdim , forum okadar zevk verirdi.

O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık :D

O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık :D

Vay anasini, yillar sonra gelen itiraf. Vicdan azabina dayanamadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt