- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Girmis Türkiyeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Nöbetler gördük be. diarra kimmis. Gelmiyorsa gelmesin.
Bi zamanlar Tek Ihtimalli diye biri sifreli resimler verirdi gelecek futbolcuyu isaret eden, bizde onlarla ugrasirdik. Sanirim Gio dos Santos transferiydi. haldun üstünelle birlikte bu adamda hikaye oldu.
Efsane sneijder nöbeti.
Lincoln, Keita, Elano, Kewell, Drogba. Cok güzel sohbetler, nöbetler olurdu. Sabaha kadar otururduk, transfer gelebilir diye her an.
Sen kimsin lan Diarra, bu forumda neler görmüsüz.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Ben De Jong'un Sneijder'i mutlu edecegi icin heyecanliyim, yoksa Diarra dillosuydumben türkiyeye girince bu kadar heycanlaniyormusun
bir zamanlar scoutgs diye bi site vardı. rosicky ledesma yı kim unutur günlerce bekledikEn trajiği Arouna Koneydi sanırım. Rosicky, Ledesma var bide Allahın belası![]()
bir zamanlar scoutgs diye bi site vardı. rosicky ledesma yı kim unutur günlerce bekledik![]()
En trajiği Arouna Koneydi sanırım. Rosicky, Ledesma var bide Allahın belası![]()
Bi gelmediler be . Ne nöbetlerdi. Forumun hali cok farkliydi.
Birde sanki bilerek yapiyorlarmis gibi yöneticiler transferleri geceye birakirdi. Saglam Duyumcular vardi.
Gece gece Rakip takimlarin, yurtdisi takimlari dahil(bolton misal) forumlarini basmalar. Aaaah aaah, efkarlandim. Disari cikmazdim , forum okadar zevk verirdi.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık![]()
O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık![]()