- 27 Haziran 2009
- 7.926
- 2.630
- 2.418
bir zamanlar scoutgs diye bi site vardı. rosicky ledesma yı kim unutur günlerce bekledik![]()
sonra patladılar zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir zamanlar scoutgs diye bi site vardı. rosicky ledesma yı kim unutur günlerce bekledik![]()
şeref aydın vardı. Bi iddiaya göre rocisky ledesma anlaşmışız şov yapıyım diye adnan polat bitirmeye gitmiş öyle olunca kulüp fiyat şişirmiş, taa o zamandan içimde kaldı bak 2 ay bekledik onları.

öncesinde bi kaç transferi bilmişlerdi baya güvenilirlerdi dediğin gibi rosicky ledesma ile patladılar. hatta okadar güvenilirdi ki çoğumuz kesin geldiler gözüyle bakıyordusonra patladılar zaten![]()
cidden o kimdi hatırlayan var mıIpswich kadrosundan cikarilan oyuncu vardi o kimdi
Bolton kadrosuna alinmadigi icin cok sevindigimiz topcu kimdi ya?
Formica degildi heralde
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Ipswich kadrosundan cikarilan oyuncu vardi o kimdi
Yok canım ne azabı çekecem, o aralar reklam lazımdı, para lazımdı, giderler fazlaydı. Dönemin şartları onu gerektirdiVay anasini, yillar sonra gelen itiraf. Vicdan azabina dayanamadi.
Olmaz olsunşeref aydın hala var![]()
Grafiker arkadaşlara indexe koyulacak resimleri bile hazırlatmıştım, kurcalasam eski pcden bulurum aslındaöncesinde bi kaç transferi bilmişlerdi baya güvenilirlerdi dediğin gibi rosicky ledesma ile patladılar. hatta okadar güvenilirdi ki çoğumuz kesin geldiler gözüyle bakıyordu![]()
O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık![]()

Bony mi
Yok canım ne azabı çekecem, o aralar reklam lazımdı, para lazımdı, giderler fazlaydı. Dönemin şartları onu gerektirdi![]()
Olmaz olsun
Grafiker arkadaşlara indexe koyulacak resimleri bile hazırlatmıştım, kurcalasam eski pcden bulurum aslında![]()
yok arsenal ipswichdi sanirimBony mi
Simdi yine düsününce hatirliyorum öyle bir yöneticiyi sanki. Cok sükse futbolculari getiriyordu hep. Günde 3-4 duyum verirdi, biri bile tutmazdi. Sonra uydururdu, yok oydu buydu fln. Senmisin la ? Özelden bile duyum dagitilirdi