Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bolton kadrosuna alinmadigi icin cok sevindigimiz topcu kimdi ya?

Formica degildi heralde

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Vay anasini, yillar sonra gelen itiraf. Vicdan azabina dayanamadi.

Yok canım ne azabı çekecem, o aralar reklam lazımdı, para lazımdı, giderler fazlaydı. Dönemin şartları onu gerektirdi :D
şeref aydın hala var :D
Olmaz olsun
öncesinde bi kaç transferi bilmişlerdi baya güvenilirlerdi dediğin gibi rosicky ledesma ile patladılar. hatta okadar güvenilirdi ki çoğumuz kesin geldiler gözüyle bakıyordu :D
Grafiker arkadaşlara indexe koyulacak resimleri bile hazırlatmıştım, kurcalasam eski pcden bulurum aslında :D

O zaman yöneticiydim forumun sosyal medya hesapları prim yapsın diye fake duyumcu hesabı açtım takipçi satın aldım hesaba, hesaptan duyum yazıp foruma fişekliyordum. Hakkınızı helal edersiniz artık :D

Simdi yine düsününce hatirliyorum öyle bir yöneticiyi sanki. Cok sükse futbolculari getiriyordu hep. Günde 3-4 duyum verirdi, biri bile tutmazdi. Sonra uydururdu, yok oydu buydu fln. Senmisin la ? Özelden bile duyum dagitilirdi

Yok canım ne azabı çekecem, o aralar reklam lazımdı, para lazımdı, giderler fazlaydı. Dönemin şartları onu gerektirdi :D

Olmaz olsun

Grafiker arkadaşlara indexe koyulacak resimleri bile hazırlatmıştım, kurcalasam eski pcden bulurum aslında :D

hiç kimse Ünal Aysal'ın ilk çıkarması gibi patlamadı, son dakika da Reyes ve Forlan direkten döndüydü belki de daha iyi oldu 1 sene sonra Drogba-Sneijder geldi tecrübelendi tabi

Simdi yine düsününce hatirliyorum öyle bir yöneticiyi sanki. Cok sükse futbolculari getiriyordu hep. Günde 3-4 duyum verirdi, biri bile tutmazdi. Sonra uydururdu, yok oydu buydu fln. Senmisin la ? Özelden bile duyum dagitilirdi

Yoook o ben değildim. Forumda hiç bi şekilde duyum vermedim. Twitterdan fake hesaptan veriyordum, sonra foruma bakın bu duyumcu böyle diyor diye koyuyordum. Özelden falan vermedim, beni ifşa edecek bir durum yoktu yani.

Son düzenleme:
:D de jong geldi gelecek az kaldı :D dosumuz geliyor elmas değerinde ya dos geliyor dos :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt