Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ya umarım bu gün diarra GALATASARAYDA diye kap'da haber görürüz,inanılmaz duygulu olur ya son gün diarra :)

Kusura bakmada yunus emre denen arkadas hakli

Burda ögrenci adamlar var ay sonunu bile getiremiyorlar
Hava atmak icin resimler paylasiyorsun

Biraz saygin olsun burdaki millete burdaki cocuklarin cogu 50 tlyle bi hafta gecinmeye calisiyor cogu

Sende COK NET sonradan görmelik var

Sana karsi bi olayim yok ama yaptigin cok saygisizca

Ya yürü git allah aşkına gece gece. Sonradan görmelik varmış da neymiş de. Bu hayranlari olduklari topçular milyonlar içinde kaşık atıyor sosyal medya da neler paylaşıyorlar biz iki resim yemek resmi paylaştık diye görgusuz olduk. Sen dalga mı geçiyorsun benle. Hak ediyorum çalışıyorum yiyorum sana ne.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Iyi geceler arkadaslar baba kacar yarin is gunu

Diyarraq gelecek OKADAR

De Jongun ucagi Türkiye semalarina girmek üzere tostlar

HEYECANLAR NE DURUMDA

Neyse ben kacar. Elalemin ucagini bekleyecek degilim :D

Bir iki saat sonra bakarim gelmis mi diye

Take it easy niggas

Transferin uçağını bekliyoruz gecenin bir vaktinde.. Senin için Cimbom senin için...

Ne Nöbetler gördük be. diarra kimmis. Gelmiyorsa gelmesin.

Bi zamanlar Tek Ihtimalli diye biri sifreli resimler verirdi gelecek futbolcuyu isaret eden, bizde onlarla ugrasirdik. Sanirim Gio dos Santos transferiydi. haldun üstünelle birlikte bu adamda hikaye oldu.

Efsane sneijder nöbeti.

Lincoln, Keita, Elano, Kewell, Drogba. Cok güzel sohbetler, nöbetler olurdu. Sabaha kadar otururduk, transfer gelebilir diye her an.

Sen kimsin lan Diarra, bu forumda neler görmüsüz.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Az kaldı az 30dk içerisinde gelecek kasap :)

Ha, Diarra gelsede, gelmesede, komisyoncu Dursuna tepkimiz devam etmelidir. Istifa etsin bir zahmet. Yakismiyor

Ne Nöbetler gördük be. diarra kimmis. Gelmiyorsa gelmesin.

Bi zamanlar Tek Ihtimalli diye biri sifreli resimler verirdi gelecek futbolcuyu isaret eden, bizde onlarla ugrasirdik. Sanirim Gio dos Santos transferiydi. haldun üstünelle birlikte bu adamda hikaye oldu.

Efsane sneijder nöbeti.

Lincoln, Keita, Elano, Kewell, Drogba. Cok güzel sohbetler, nöbetler olurdu. Sabaha kadar otururduk, transfer gelebilir diye her an.

Sen kimsin lan Diarra, bu forumda neler görmüsüz.

Aslında şuan başkan dursun yani diarrayı bu kadar beklemek normal :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt