- 12 Haziran 2015
- 37.110
- 33.095
- 2.693
Neyse ya umarım bu gün diarra GALATASARAYDA diye kap'da haber görürüz,inanılmaz duygulu olur ya son gün diarra 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmada yunus emre denen arkadas hakli
Burda ögrenci adamlar var ay sonunu bile getiremiyorlar
Hava atmak icin resimler paylasiyorsun
Biraz saygin olsun burdaki millete burdaki cocuklarin cogu 50 tlyle bi hafta gecinmeye calisiyor cogu
Sende COK NET sonradan görmelik var
Sana karsi bi olayim yok ama yaptigin cok saygisizca
igrenc espiri icin rapor tuttum renksizdas, iyi geceler hayirli islerIyi geceler arkadaslar baba kacar yarin is gunu
Diyarraq gelecek OKADAR
bi de iniyormuş meğerki uçakta değilmiş. çok feci rencide olurum okadar takip ettimDe Jongun ucagi Türkiye semalarina girmek üzere tostlar
HEYECANLAR NE DURUMDA
De Jongun ucagi Türkiye semalarina girmek üzere tostlar
HEYECANLAR NE DURUMDA
by by volkiNeyse ben kacar. Elalemin ucagini bekleyecek degilim![]()
Bir iki saat sonra bakarim gelmis mi diye
Take it easy niggas
Rütbe lafi olur mu hic aramizda rahmidash söyleyebilirsinbisey diyecegim fakat moderatorsun diyemiyorum
Rütbe lafi olur mu hic aramizda rahmidash söyleyebilirsin
en fazla banlarim olur biter
Ne Nöbetler gördük be. diarra kimmis. Gelmiyorsa gelmesin.
Bi zamanlar Tek Ihtimalli diye biri sifreli resimler verirdi gelecek futbolcuyu isaret eden, bizde onlarla ugrasirdik. Sanirim Gio dos Santos transferiydi. haldun üstünelle birlikte bu adamda hikaye oldu.
Efsane sneijder nöbeti.
Lincoln, Keita, Elano, Kewell, Drogba. Cok güzel sohbetler, nöbetler olurdu. Sabaha kadar otururduk, transfer gelebilir diye her an.
Sen kimsin lan Diarra, bu forumda neler görmüsüz.
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk