Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.892
- 16.218
- 2.538
De Jong´u aciklasinlar da biraz rahatlayalim ya. Hicbirsey yok resmen. Kalmis surda 8 saat filan.
Diarra'yı bekliyorlar bence. O gelmiyorum dese hemen açıklanır De Jong.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Jong´u aciklasinlar da biraz rahatlayalim ya. Hicbirsey yok resmen. Kalmis surda 8 saat filan.
Sen baska bi d Jong izlemisin kardesDe Jong sadece savunma yaparken işe yaramaz. 2.-3. Bölgede kaptığı toplar ile hücumda da kontra-hücum fırsatı yaratacak bize. Sadece savunma meziyetleri olan bir topçu değil. Şutlarıda gayet iyidir.
Mümkün degil bu. Adami Amerika'dan buraya davet edip gönderirlerse de Jong tekme tokat döver yöneticileri.Diarra'yı bekliyorlar bence. O gelmiyorum dese hemen açıklanır De Jong.
haha tamam kardo bende başka adamdan mı bahsediyoruz dedim adam kasap çünküSadece savunma özelliği yok hücumuda var diyorumYanlış anladın sen beni.
haha tamam kardo bende başka adamdan mı bahsediyoruz dedim adam kasap çünkü![]()
Hayır hakan de jongu her türlü aldık adam boşa gelmez diarra da gelirse gelir ikinci bir kıyağımız olur ama donk gidici ondan böyle yaptılar bence sezon ortası selçuks da giderMümkün degil bu. Adami Amerika'dan buraya davet edip gönderirlerse de Jong tekme tokat döver yöneticileri.
haha tamam kardo bende başka adamdan mı bahsediyoruz dedim adam kasap çünkü![]()
hala eleştiriyolar yok futbolu bitirmiş kafasında bu neyin kafası asılHücumdada iş görür yani, bizim lig için fazla nerden geldiğinin pekte bir önemi yok adam De Jong.![]()
ibra nöbeti dursunun infazı oldu kardeşim napalım bizi sert yapan bu yönetim çılgına çevirdi özellikle bugün kaplar geciktikçe eim ayağım titriyorGeçen yıl senle az İbra nöbeti tutmamıştık,daha yumuşak bir üslup beklerdim senden.![]()
hala eleştiriyolar yok futbolu bitirmiş kafasında bu neyin kafası asıladam hollanda milli takımında yıllarca oynamış bide fit gördüm videodan iş yapar bence