Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada denayer gelmezse pep baş düşmanımızdır bu böyle biline city nin karşısında kim varsa sempati duyarız !!

Umut için Kap bildirimi nerede, Jem için kap bildirimi nerede, De Jong için Kap bildirimi nerede?

Toplu bildirim mi yapacak bizim beceriksizler. Jem'i unuttu bunlar bence gerçekten.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Jem'in sözleşmesi çok önce feshedilmedi mi? Haber bile yapıldı diye hatırlıyorum.

Olsun yine de,geç oldu güç olmadı başkanım bombaları patlatıyor sonunda.
kim ne derse desin kolbein de jong tolga üçü de bomba transferler ben brumayı da çok beğendim bu sene keyif alıyorum. geçen sene maç izlemekten sıkılıyoduk şimdi gelsin diye iple çekiyoruz.yedeklerimiz sabri jem bilaldi şimdi sinan josue kolbein oldu :D

@ArslanCumhur 1 dk.1 dakika önce
Nigel de Jong bugün saat 17.30'da Florya'da sözleşme imzalayacak.

Denayer kaynayacak arada yav..

Nazifoglu imza toreninde nigel de jong ile transferleri kapattik derse sasirmayin :D

kim ne derse desin kolbein de jong tolga üçü de bomba transferler ben brumayı da çok beğendim bu sene keyif alıyorum. geçen sene maç izlemekten sıkılıyoduk şimdi gelsin diye iple çekiyoruz.yedeklerimiz sabri jem bilaldi şimdi sinan josue kolbein oldu :D

Aynen,bu sene aynı 2011-2012'ye benziyor,şampiyon da oluruz görürsün.

Denayer de olmayacak gibi. Valla bence de imza töreninde transferi kapattık diyebilir

Sent from my iPhone using Tapatalk

de jong 17:30a imza töreninde.

Bakalim nazifoglu bisey diyecekmi

bu arada denayer gelmezse pep baş düşmanımızdır bu böyle biline city nin karşısında kim varsa sempati duyarız !!
Bize bu dönemde en büyük düşmanlığı klopp yaptı severdim adamı artık düşmandır. Leivayi oynamayacağı halde bırakmadı

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt