- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Denayer nerdeeeee
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ibra nöbeti dursunun infazı oldu kardeşim napalım bizi sert yapan bu yönetim çılgına çevirdi özellikle bugün kaplar geciktikçe eim ayağım titriyor
Umut için Kap bildirimi nerede, Jem için kap bildirimi nerede, De Jong için Kap bildirimi nerede?
Toplu bildirim mi yapacak bizim beceriksizler. Jem'i unuttu bunlar bence gerçekten.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
kim ne derse desin kolbein de jong tolga üçü de bomba transferler ben brumayı da çok beğendim bu sene keyif alıyorum. geçen sene maç izlemekten sıkılıyoduk şimdi gelsin diye iple çekiyoruz.yedeklerimiz sabri jem bilaldi şimdi sinan josue kolbein olduOlsun yine de,geç oldu güç olmadı başkanım bombaları patlatıyor sonunda.
kim ne derse desin kolbein de jong tolga üçü de bomba transferler ben brumayı da çok beğendim bu sene keyif alıyorum. geçen sene maç izlemekten sıkılıyoduk şimdi gelsin diye iple çekiyoruz.yedeklerimiz sabri jem bilaldi şimdi sinan josue kolbein oldu![]()
Hani eto geliyordu , kıyametçiler nerede
Sent from my iPhone using Tapatalk
nazifoğluna uyuz oldum büyük konuşan adam biraz şovmendir söz vermiceksin yüzde 99 çok büyük bir iddia.Nazifoglu imza toreninde nigel de jong ile transferleri kapattik derse sasirmayin![]()
%99 a ne olmuş onu da açıklasın bi zahmet nazifoğluNazifoglu imza toreninde nigel de jong ile transferleri kapattik derse sasirmayin![]()
Bize bu dönemde en büyük düşmanlığı klopp yaptı severdim adamı artık düşmandır. Leivayi oynamayacağı halde bırakmadıbu arada denayer gelmezse pep baş düşmanımızdır bu böyle biline city nin karşısında kim varsa sempati duyarız !!