Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Yolcu Listelerinde Lassana Diarra isminde biri yok. Tüm Fransa seferlerine baktım. Bilginiz Olsun.

Şahsi fikrim Marsilyada kalmayacağı yönünde yani gelecek diyorum ben yarın açıklanır durum
Not:Mis gibi teklif sunup masadan kalkmışız transferin son gününde pazarlık yapamaz başka kulüplerle bence tıpış tıpış gelicek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gelmezse yarin saat 24:00 burda ol canim <3 <3 <3 linc edecem.
gelirse sana bir süprizim olacak kardesim.

Monaco'nun sahibi "Diarra'ya teklifimizi yaptık ancak bizi tercih etmedi" demiş.

Bir karar verin haha :D Yani dediğim gibi futbol sonrası hayatını tercih edecekse büyük ihtimal bu monaco olabilir, tabi bize de gelecekse hangi kafa ile geleceği de önemli

Bir bakmışsın. Saat 4.00 de Diarra özel uçak ile İstanbul'a inmiş.

Gökmen şu an mehmet ve dursun özbek toplantıdalar dedi sanki biliyor ama söylemek istemiyor yani sesinden anladığım kadarıyla umutluydu son 1 çıkarma yapılabilir diyordu son 22 saat 40 dk bekleyip görecez :D

Transferin son günü beni alacağımız oyunculardan çok acaba hata yapar mıyız durumu heyecanlandıryor. Oğlum resmen korkunçlu film ya :D

Cameo (Misafir) Oyuncu olarak Davut rolününde Lass Diarra olacakmış.

soncikis.jpg

yarin biz ne monaco ne marsilla bambaska takima aciklanir görürsünüz.
sanki öyle olacak gibi son anda hep baska takimlar giriyor araya örnegin nasri.

Diarra-DeJong-Tolga-Selcuk inanilmaz bir orta saha dortlusu olur. Ciddi anlamda cag atlariz.

Eren
Podolski-Sneijder-Bruma
DeJong-Diarra

Kolbeinn
Yasin-Josue-Sinan
Selcuk-Tolga

Avrupa'da bile olmadigimizi dusununce inanilmaz bir rotasyon olur bu. As ve yedekleri birbirini inanilmaz derecede zorlayan, cok ciddi bir kadroya sahip olabiliriz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tiote'nin de sonrasında De Jong'un da Diarra'yı köşeye sıkıştırma hamlesi olması muhtemel. Elimizde bir tek Diarra kalsa mecburen adamın tüm nazını çekecektik. Yarın Diarra'nın bizim son teklifimize gelmesi durumunda ikisini birden takıma katacaklar sanırım. De Jong'u 10-15 saatlik yoldan getirip boğaz turu yaptırıp göndermezler herhalde :DD Yarın söylendiği gibi Donk/Hamit gönderilir, De Jong ve Diarra gelirse muazzam olur. Ha olmazsa da üzülmem zira en başından beri Diarra'nın gelmeyeceği senaryoya göre hazırladım kendimi. De Jong ve Denayer'in lisansları yetiştirilsin yeter :red:

Levent Akgün şu Dejong'a da baksan var mı ismi listelerde Londra aktarmalı diyorlardı falan :)

transfer dönemi uzayacak tr için, grossgoys da cl oynadığımız için yetiştiremedik. lass kulüp bulamazsa banko bizde lakin artık soğuğum bu transfere gelirse sevinirim tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt