- 19 Mart 2014
- 29.956
- 31.292
- 2.718
Arkadaşlar Yolcu Listelerinde Lassana Diarra isminde biri yok. Tüm Fransa seferlerine baktım. Bilginiz Olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu Umut kiralık mı gitti?
Arkadaşlar Yolcu Listelerinde Lassana Diarra isminde biri yok. Tüm Fransa seferlerine baktım. Bilginiz Olsun.
Gökmen 2. başkanları istemediklerini açıkladı demedi mi ?Monaco'nun sahibi "Diarra'ya teklifimizi yaptık ancak bizi tercih etmedi" demiş.
Şahsi fikrim Marsilyada kalmayacağı yönünde yani gelecek diyorum ben yarın açıklanır durum
Not:Mis gibi teklif sunup masadan kalkmışız transferin son gününde pazarlık yapamaz başka kulüplerle bence tıpış tıpış gelicek
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Monaco'nun sahibi "Diarra'ya teklifimizi yaptık ancak bizi tercih etmedi" demiş.
Bir bakmışsın. Saat 4.00 de Diarra özel uçak ile İstanbul'a inmiş.
ben de onu soracaktım zaten kurtulduk yani bu geri dönmesin seneye madem bonservisiyle verseymişiz niye risk alıyoruzEvet ama 31 Mayıs 2017'de sözleşmesi bitiyor, yani tamamen gitti diyebiliriz.
Diarra olmasa bile diyelim Hamit ve Donk gitti, o zaman yarın önceden ismi çıkmamış son dakika orta sahası gelebilir mi acaba
Ben mi yapıyorum transferi?gelmezse yarin saat 24:00 burda ol canim <3 <3 <3 linc edecem.
gelirse sana bir süprizim olacak kardesim.
sana güvenerek hayal kuruyorum cancim.Ben mi yapıyorum transferi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi