- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Ben de jongun ne vereceginden emin degilim cunku en son izledigimde xabi alonsoya ucan tekme giriyordu. O nedenle arkayi saglama almak lazim . Denayer olmuyorsada alternatifi vardir umarim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun ve ekibi uyuyakalmış toplantıda sanırım
gel koçum sunderland de kimmiş
Allah Allah orada en az 8 9 tane dikine pas attığını, hatta 2 tane falan da klas paslar attığını gördüm. Önyargılı izlemeyin arkadaşlar , önyargı ile dünya güzeli bile çirkin gelir . Doğrudur yana çok oynamış ama dikine oynadığını da azımsanmayacak kadar var , neden hep olumsuza odaklanıyorsunuz. Hem artık karar verin ön libero mu istiyorsunuz yoksa çift yönlü orta saha mı. Bence siz çift yönlü istiyorsunuz , ortalama defans ve ortalama hücum olsun diyorsunuz . O zaman ön libero istiyoruz demeyin , Mehmet Topal'ın 2 gömlek üst tekniği Ada'mı alıyoruz . Selçuk sözde çift yönlü de ne oluyor , eminim ki jong'dan daha fazla veriyor. Neyse jong'u Mehmet topal yaptık el birliğiyle. Benim için şu saçma defans blokunu Kapatsın ve saçma takım savunmasını ayağa kaldırsın müthiş transfer olur. Ada'm 2 maç oynasın sonra eleştiri yaparsınız .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denayer bu sene bize gelirse opsiyonlu gelir
gelme lan diarra