Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de jongun ne vereceginden emin degilim cunku en son izledigimde xabi alonsoya ucan tekme giriyordu. O nedenle arkayi saglama almak lazim . Denayer olmuyorsada alternatifi vardir umarim.

Cavanda denayer serdar aziz de jong tolga josue eren sigthorsson
8 transfer yaptik.
Levent onumuzdeki 5 yilin takimini kuruyoruz dediginde gulmustuk.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

luzirpul sakho yu kiralicak takim ariyor,maasini da kendileri karsilamayi teklif ediyor,birakin denayeri filan sakho gibi azgin bir kara boga dertlere derman olacaktir..

Galatasaray'ın teklifi halen geçerli. Diarra, bu gece ya Marsilya'da kalacak ya da G.Saray'a gidecek. [Foot-Sur7] foot-sur7.fr/339181-om-merc…

diarra ya bak quakerboy un dediğine göre bizi yolunacak kaz olarak görüyor. böyle düşünüyorsa gelmesin arkadaş. oynamaya değil yatmaya gelir bu durumda. katardan yıllık 6 ve cezasının ödenmesi teklifi gelmiş bizden de aynısını istiyormuş. Güle güle katar a o zaman

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah Allah orada en az 8 9 tane dikine pas attığını, hatta 2 tane falan da klas paslar attığını gördüm. Önyargılı izlemeyin arkadaşlar , önyargı ile dünya güzeli bile çirkin gelir . Doğrudur yana çok oynamış ama dikine oynadığını da azımsanmayacak kadar var , neden hep olumsuza odaklanıyorsunuz. Hem artık karar verin ön libero mu istiyorsunuz yoksa çift yönlü orta saha mı. Bence siz çift yönlü istiyorsunuz , ortalama defans ve ortalama hücum olsun diyorsunuz . O zaman ön libero istiyoruz demeyin , Mehmet Topal'ın 2 gömlek üst tekniği Ada'mı alıyoruz . Selçuk sözde çift yönlü de ne oluyor , eminim ki jong'dan daha fazla veriyor. Neyse jong'u Mehmet topal yaptık el birliğiyle. Benim için şu saçma defans blokunu Kapatsın ve saçma takım savunmasını ayağa kaldırsın müthiş transfer olur. Ada'm 2 maç oynasın sonra eleştiri yaparsınız .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Diarra olsa iyiydi beklentiyi çok yükselttiler.Selçuğun kesici özelliği fazla ve agresif olanı de jong.Genelde stoperlerin önünde oynuyor,abd ye gitmesi bu yaşta soru işareti.
Toparlamak gerekirse 1-2 sene işimizi görür ama bir melo değil açıkcası.

Lassana Diarra kendisine katar'dan gelen teklifin cezasını ödemek artı yıllık 6 milyon euro olduğunu aktarmış ve bizden de aynı teklifi beklediğini bildirmiş. 3 yıllık maliyetin 23 milyon euro olduğu konuşmalarının çıkışı burası. ancak mevcut şartlarda bu isteğini karşılamamız imkansız. ya blöf yapıyor ya da katar yolcusu.

Bu konuda Yönetim "Sen Avrupanin en büüyük camialarindan birine geliyorsun. Seneye Sampiyonlar Liginde oynayacaksin" kozunu kullanabilir. Katara gidecekse gitsin.

Diarranın paragöz adi 1 şerefsiz olduğunu adının çıktığı 2. Gün dile getirmiştik. Gene yanılmadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt