Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katılıyorum hatta o sene (2010 ) brezilya'yı taşıdı kaç tane asist yaptı gol attı , sakatlanmasaydı yarın finale kadar taşıyabilirdi brezilya'yı , ki iyi fiyata satacaktık ben çok umutluydum.Sakatlanması herşeyi berbat etti.

bizde kötü olmasının sebebi adamı resmen orta sahada hammal gibi kullandık , nasıl sneijder'in performansı etrafındaki adamların kalitesi düştüğünde vasat oluyorsa elano'da bizde çok zorlandı.Milli takıma gidince kendine gelmişti adam, ki orda sağ kanat oynadı zaten.
Aynen resmen Elano taşıyordu milli takımı, ben de seviniyordum turnuva sonrası çok talibi çıkar diye.

Tiote adamın ayağını kırmıştı neredeyse ne biçim dalmıştı Elano'ya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Elano düm düz bir vasat bir futbolcu. Çok eleştirilen Selçuk ondan 5 kat iyidir.

Neill de Chedjou ayarında biriydi.

Song-Ujfalusi son 10 yılın en iyi tandemidir tartışmam bunu.

Rijkaard vasatın önde gideni deği de merkez ortasaha oyuncusu olarak Manchester City'de 2 sezonda toplam 80 resmi maçta oyanyıp 20 gol atmış, 50 kez Brezilya milli takımı forması giyip 9 gol kaydetmiş Elano vasat.

Song 2008'de ayrıldı Galatasaray'dan. İlk 2 sezon iyidi, son 2 sezon vasattı. Giderken de dökülüyordu.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynen resmen Elano taşıyordu milli takımı, ben de seviniyordum turnuva sonrası çok talibi çıkar diye.

Tiote adamın ayağını kırmıştı neredeyse ne biçim dalmıştı Elano'ya.

onu da mı tiote sakatlamıştı ? ben de de jong sanıyordum :D

Denayer gelmis sonunda Aslan parcasi :)

link varmı kardeşim yaw? şu çocuğun formasından alıcam anasını satim yeni sezon için helal olsun vallahi Gerçek Galatasaraylı çakma evlatlara ders niteliğinde ve sahte yıldızlara 21 yasında illaki Türkiyeye gelicem dedi illaki Galatasarayda oynayacağım diyen bir insan başarılı olur yada olmaz ama hakikatten gönlümde taht kurdu

Yok daha neler.

Selçuk 5 kat daha mı iyi? Kusura bakma ama yuh yani Alpay. Elano bize geldiğinde Brezilya milli takımında banko oynayan bir adamdı, ki orada da iyi oynuyordu.

Brezilya tarihinin en saçma hocası Duna alıyordu bir tek.

Selçuk bu takımda

1 sene mükemmel

0.5 sezon çok iyi

1 sezon iyi

1 sezon standart

1 sezon vasat altı

0.5 sezon çok kötü

Oynadı

Elano 1.5 sene de 3 iyi maçı yok.

Daha düsündürücü noktasi su, yönetim gelecek yillarimizi bu düzeyde olan futbolcular ile planliyorsa cekecegimiz var demektir.

Kabul edelim Hamza bu transferleri yapsaydi tekme tokat göndermek istedik. Adam mal ve irkci o ayri.

Ve bu transferleri JOR fln da yaptirmadi.

Aziz konusunda Nazifoglu kendi söyledi bunu ve Cavanda yi JOR tanimiyordu bile.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Peki,tek kulvarda oynayan bir takım,hedefi ligde şampiyonluk olan bir takım,hangi transferleri yapmalıydı maddi imkanları doğrultusunda?

Evlatcı olsa Donk'u oynatırdı bence, hiç şans vermiyor herife :D

katılıyorum ve arttırıyorum rikerink değil hamza olaydı işte ynamıştık o zaman merter filan bizdeydi merter bakırköy efendim cevizlibağ benzeri adamları doldudur biz evlatlarımıza sahip çıkmazsak kim çıkacak derdi :D

Bir ara Elano hayranıydım, saçımı kıvırcık yapmak istemiştim bile. :D

Hey gidi günler

Yazdigimi okudun mu? Yönetim gelecek yillarin transferini yapiyoruz dedi, önümuzdeki sezonun degil.

Çok net aslinda.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

hakan doğru diyorsun insanlar beğenmiyor fakat en yaşlı alınan adam de jong.Şimdi asıl mesele şu cavanda yerine sadece daha iyi bir oyuncu alsaydık keşke diyorum ben ötekiler bu lig için yeterli zaten çoğusu kiralık....Kaldıki geçen sezondan çok daha iyi bir kadromuz var yahu oyuncu değiştiremiyorduk geçen yıl şimdi herkesin mevkisinde oynayacak adamlar var..Elimizde.

Yalnız kulüp yöneticileri ve yakın çevresinin için sesi soluğu çıkmıyor dün toplantı var dendi kimse ne olduğunu yazmıyor eğer ki diarra gelmese çıkıp da evet arkadaşlar transferi kapadık diarranın şartları çok ağırdı de jong'u getirdik dese bir kişinin bile itiraz edeceğini düşünmüyorum ama bu sessizlikten ben bir sürpriz çıkma ihtimalini ön görüyorum bir kişi de çıkıp demiyor ki Galatasaray transferi kapattı 7-8 futbolcu aldık hala akılları diarra da son dakika bir sürpriz yapıp indirmek isteyecekler indirirlerse çünkü taraftarın gözünde 4-5 kat kredileri yükselecek gelirler artacak Eto'nun bu ülkede 35 inde yıldız olduğu yerde Diarra lig de ve avrupa da 3 sene o bölgeye ambargo koyar kim ne derse desin Lass gelse her şey çok farklı olacak gelmezse de her şey çok farklı olacak :D :D

umarım riekerink denayeri banko 11 oyuncusu olarak görüyordur.

öyle zaten çünkü hakan ağır checdo zaten facia mecbur oynayacak serdar aziz sakat ama olsun evladımız 1 maç oynar 5 maç sakatlanır en leş transferimiz bu yıl serdar aziz danası oldu tam bir kazma yani niye o kadar para verdik aklım sırrım ermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt