- 12 Temmuz 2009
- 60.971
- 24.272
- 3.138
yasinden önce gönderilcek futbolcular daha cok, bence rnkdasBence hamit ve yasinden kurtulabiliriz şuan kanatlar poldi bruma josue sinan olur yeter de artar
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yasinden önce gönderilcek futbolcular daha cok, bence rnkdasBence hamit ve yasinden kurtulabiliriz şuan kanatlar poldi bruma josue sinan olur yeter de artar
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elano transferinde de böyle mi diyordun? Reijkaard isimli felaketin total futbol fantazisi ve Elano'nun çevresinde Mustafa Sarp, Barış Özbek ve 32'lik Ayhan Akman kazma ordusu olmasaydı Elano yazdığım kadronun vazgeçilmezi olurdu.
Lucan Neill de Ujfa'yla birlikte 2002'den beri kadromuzda oynayan en iyi stoperdir. Yazılan 11 son 6 yılda kadromuzda bulunan oyunculardan kurulu, dikkatli okuyalım.
Tolga ile iyi partner olurlar bence ama Selçuk -De Jong oynarsa pek birşey değişmez çünkü topu ileri taşıyan adam yok.
Ama Tolga'ya güveniyorum, her an patlak verebilir. Berlin'de de herkes çok umutluydu, ne zaman iyi başlasa direkt sakatlanıyordu sonra yine ortalarda yoktu.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Elano düm düz bir vasat bir futbolcu. Çok eleştirilen Selçuk ondan 5 kat iyidir.
Neill de Chedjou ayarında biriydi.
Song-Ujfalusi son 10 yılın en iyi tandemidir tartışmam bunu.
Yegane beklentim takım savunmasına katkı vermesi ve orta sahaya sertlik getirmesi zaten.Ofansif bir beklentim yok.Bizim en büyük sorunumuz orta sahanın çok yumuşak ve kırılgan olması şu anda.
Denayer'e 9 istiyorlarsa bence pazarlık ile 6'ya falan bitebilir bu transfer.
Serdar'a 4,5 + 3 oyuncu verilen bir ortamda Denayer için 6 Milyon çok olmasa gerek.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
sissoko'ya ne kadar verecekler acaba çok sağlam topçu bence fransa 2016'da ki en iyi orta sahalardan biriydi.Gerceklesmesi beklenen transferler:
Martins Indi > Stoke
Bony > Stoke
Enner Valencia > Swansea
Moussa Sissoko(Newcastle) > Tottenham
Serge Gnabry > Werder Bremen
Marcos Alonso > Chelsea
Didier N'Dong > Sunderland
Christian Atsu > Newcastle
Joe Hart > Torino
Yok daha neler.Elano düm düz bir vasat bir futbolcu. Çok eleştirilen Selçuk ondan 5 kat iyidir.
Neill de Chedjou ayarında biriydi.
Song-Ujfalusi son 10 yılın en iyi tandemidir tartışmam bunu.
Telefon düzeltmiş güvenmiyorum olacaktı orasıGüveniyorsun ve her an patlak verebilir.İlginç.![]()
Selçukla oynarsa s.çar batırırlar.
Diarra gelmezse gelmesin ya boyle paragoz adam gormedim ben..
Didier İbrahim Ndong
Mevki Önlibero Kulubü Lorient.
Pogba versiyon 2
DIDIER NDONG MACINE - YouTube
yaşı daha 22 Alın getirin işte![]()
fazlasıyla karşılayacak.
tek getirisi sertliği zaten. başka bir numarası yok.
Rie çakılı oynatacak De Jong'u.
sertlik dışında fazla beklentiye girme.