Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten o tipde bir oyuncu değil, gelirkem demiştim Tolga diline oynar pas alışverişi top ile alakası iyi falan ama bizim beklediğimiz defansif özelliklere sahip degil diye.çirkefliği bırak sert girerken bile görmedim daha
Tottenham,arsenal,juve sissoko'nun tarzina uygun takimlar. Ayrica liverpool butun coplere dunya para veriyo. Madem o kadar paraniz var sissoko'ya çokseydiniz bariPogba'nın 120 ettiği yerde aslında Sissoko en az 80 ederdi de (o da yaş farkından) bakma işte piyasa rezil. Sissoko'yu aldıysa eğer Tottenham mükemmel transfer. Ben hala daha büyük takımlar nasıl talip olmadı ona şaşırıyorum.
sorun değil , bloklar geçerimalinti yapiyorsun, bakiyorum kim alinti yapti diye, senmisin melihh.zamanimi harciyorsun ama yavru aslan
Versinler 9 milyonu alsınlar, iyi bir yatırım olurum.
Hem Karpatların Maradonası ne demişti?
"Ben istemiyor kiralık, ben istiyor Galatasaray oyuncu!"
Şimdi ben bu adamı çalımlamaya kalksam korkarım açık net..psikolojik olarak bile güzel transfer..düşünsene arkada seninle koşan de jong var her an bir tekme gelebilir korkusu :-)
Videoda baya yavaşlıktan ölecek. Umarım bizdede bu kadar yavaş oynamaz.
sorun değil , bloklar geçerim
senin gibi byte israfı fake ulemalarla vakit kaybına gerek yok.
City bize vermek istemiyormus. GIdip Sunderland'e vereceklermis. Ya da bizden 7 milyon pound istiyorlar.Denayer transferinde sorun mu var ?