Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kel kafana sıçayım Guardiola.

Diarra için de bişeyler derdim de olur da gelirse şimdi ayıp olur.

çirkefliği bırak sert girerken bile görmedim daha
Zaten o tipde bir oyuncu değil, gelirkem demiştim Tolga diline oynar pas alışverişi top ile alakası iyi falan ama bizim beklediğimiz defansif özelliklere sahip degil diye.

Böylece Tolga Selçuk yerine oynar ancak ama ikisi partner olamaz, bu yüzden de bize mutlaka iyi bir ön libero lazım diye yırtınıyoruz burada işte. Yoksa orta sahamız geçen seneye göre sadece az ölçüde düzelir, çünkü top kapan adam hâlâ yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Pogba'nın 120 ettiği yerde aslında Sissoko en az 80 ederdi de (o da yaş farkından) bakma işte piyasa rezil. Sissoko'yu aldıysa eğer Tottenham mükemmel transfer. Ben hala daha büyük takımlar nasıl talip olmadı ona şaşırıyorum.
Tottenham,arsenal,juve sissoko'nun tarzina uygun takimlar. Ayrica liverpool butun coplere dunya para veriyo. Madem o kadar paraniz var sissoko'ya çokseydiniz bari :)

Goalde Hughie Magowan diye bir oyuncu vardı filmde bilen bilir :D 33 yaşında tıpkı de jong gibi bir kasaptı :D

Ama gıcıgın tekiydi santiago munezin düşmanlarındandı. Umarım De Jongun sadece oyun tarzı benziyordur.

Edit: Bu adam bir film karakteri izlemiş olanlar bilir.

goal1-0031.jpg

Versinler 9 milyonu alsınlar, iyi bir yatırım olurum.

Hem Karpatların Maradonası ne demişti? :)

"Ben istemiyor kiralık, ben istiyor Galatasaray oyuncu!"

6 ayda bir 500.000 € teklif ederek alabilir Dursun. Diğer türlü bu para çıkmaz :D 2. Bruma vakası olmasın diye almazlar. Ama pazarlık yapılabilir. 5-6 milyon € ya bırakıyorlarsa alalım.

Muhtemelen kombine sayılarının 7000'in altında kalması, forma satışlarının az olması sebebiyle yönetim Diarra'ya rest çekemiyor.

Günaydın beyler, nedir son gelişmeler, Lass yattı mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nigel de Jong yıldız bir oyuncu diyebiliriz. yavaş yavaş ışıgı sönsede bu ligde rahat oynar kanımca. Başarılı olacaktır.

Bileklerine kuvvet kemikkıran. Kol,bacak,dalak al artık bişeyler.

Eduardo vargas'in hoffenheim'da kalmasi ilginc. Sevilla'nin coktan çokmesi lazimdi :)

Denayerle birlikte 13 yabancı oluyor.

Vay arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt