Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün takımlar transferleri son günün son saatine kadar da bekletecekler gibi duruyor, saat 23:00 gibi bayağı hareketli geçecek

denayer eğer olmaz ise diarradan fazla üzülürüm Galatasaraylı bu çocuk 9 milyonsa kredi çekilsin alınsın bonservisi gerçekten yazık olacak hem kaliteli hem genç aynı paraya her halükarda satarız sabriye umuta tarığa veysel sarı efendim yaz yaz bitmiyor salih dursun endoğan adili hamit altıntop ryan donk....

Yeminle 30 milyon bütçe açar takımda hadi veysel sarıyı gönderdikde denayer için şartlar sonuna kadar zorlanmalı 1000 tane evladımızdan daha Galatasaraylı bu çocuk...

Bony ve Martins Indi Stoke City de.

Zaten o tipde bir oyuncu değil, gelirkem demiştim Tolga diline oynar pas alışverişi top ile alakası iyi falan ama bizim beklediğimiz defansif özelliklere sahip degil diye.

Böylece Tolga Selçuk yerine oynar ancak ama ikisi partner olamaz, bu yüzden de bize mutlaka iyi bir ön libero lazım diye yırtınıyoruz burada işte. Yoksa orta sahamız geçen seneye göre sadece az ölçüde düzelir, çünkü top kapan adam hâlâ yok.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

De Yong peki beklediğimiz sertliği getirir mi orta sahaya,takım savunmamızı toparlar mı?

gitmeyen kim kaldı bizde ?

hamit ,tarık ,umut gündoğan ??

imza törenleri var bütün klüplerin fenev yapıcak tinerciler yapıcak Galatasarayım yapıcak

Öğreniriz denayerin durumunu yanlız öğlenden sonra gelicek diyordu sporx... bakalım göreceğiz.

bizim yönetim uyandı mı acaba gece toplantıdaydılar en son. ne ses var ne seda daha dejong için 2 kap denayer için 2 kap girilmesi lazım.

kendisine katar'dan gelen teklifin cezasını ödemek artı yıllık 6 milyon euro olduğunu aktarmış ve bizden de aynı teklifi beklediğini bildirmiş. 3 yıllık maliyetin 23 milyon euro olduğu konuşmalarının çıkışı burası. ancak mevcut şartlarda bu isteğini karşılamamız imkansız. ya blöf yapıyor ya da katar yolcusu.

****(quakerboy*- 31 ağustos 2016 09:17)

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kendisine katar'dan gelen teklifin cezasını ödemek artı yıllık 6 milyon euro olduğunu aktarmış ve bizden de aynı teklifi beklediğini bildirmiş. 3 yıllık maliyetin 23 milyon euro olduğu konuşmalarının çıkışı burası. ancak mevcut şartlarda bu isteğini karşılamamız imkansız. ya blöf yapıyor ya da katar yolcusu.

Bu adama inanıyordum da,medyadaki haberleri derleyip,kırpıp yazan bir adamdan başka biri değil bence.İstihbaratının çok kuvvetli olduğunu sanmıyorum.

Defolsun gitsin diarra moskova tekrar 10 milyon a çıkarır inşallah cezasını

Sabah sabah yine saçma sapan haberler. Everton ve Arsenal'i reddettiyse bu adam Lens leşinin eski takımı Sunderland için niye uçuşu iptal etsin?

Bence hamit ve yasinden kurtulabiliriz şuan kanatlar poldi bruma josue sinan olur yeter de artar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

De Yong peki beklediğimiz sertliği getirir mi orta sahaya,takım savunmamızı toparlar mı?
Tolga ile iyi partner olurlar bence ama Selçuk -De Jong oynarsa pek birşey değişmez çünkü topu ileri taşıyan adam yok.

Ama Tolga'ya güvenmiyorum, her an patlak verebilir. Berlin'de de herkes çok umutluydu, ne zaman iyi başlasa direkt sakatlanıyordu sonra yine ortalarda yoktu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:

gitsin poposunu büyütsün oralarda,profesyonel liglerde ne işi var bunun gibi adamların

fazlasıyla karşılayacak.

tek getirisi sertliği zaten. başka bir numarası yok.

Rie çakılı oynatacak De Jong'u.

sertlik dışında fazla beklentiye girme.

Yegane beklentim takım savunmasına katkı vermesi ve orta sahaya sertlik getirmesi zaten.Ofansif bir beklentim yok.Bizim en büyük sorunumuz orta sahanın çok yumuşak ve kırılgan olması şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt