Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye ayip ediyim? Bu ligin tüm stoperlerini topla, bir Denayer yetenegine ulasamazlar.

Skrtl ve Kjaer daha iyi demis bir üye. Te allahim, kimlerle futbol konusuyoruz burda.

Futboldan baya anlıyorsun belli. Denayere kötü stoper veya vasat stoper demiyorum ben zaten. Kjaer ve Skrtel daha iyi diyorum biraz objektif bak. Fenevde oynasalar bile bu 2 adam daha iyi denayerden ve şuan bizde olsalar kulübün anahtarını veririz heralde.

benim diğer sekmede KAP açık. Şu an gidecekleri bekliyorum. Tarık, Hamit, Donk vs vs vs.

imza töreni birazdan nerede bakilinir ? Ligtv?

Italyanlarin yaptigi gibi kiralik + sezon sonu zorunlu satin alma opsiyonu koysunlar 7 milyon euro ya. Seneye parasini yatiririz.

Lass denen it gelmedi ben sevinmeye basladim bu kadar paragoz olunmaz ya 1 milyon icin katara giden adam mi olur

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

88Z38k.png

De Jong çok duygusal bir adam.
Taraftarın desteği hissetdi an tekrar doğabilir Melo misali. Taraftar onu baya sevebilir. Biraz Psikopat adam :D

Son düzenleme:
Denayer mükemmel ben olsam chedi satarım ya ama geçti o iş denayer gelsin napıp edip imzalayın şu adamla başlarım guardiolasına

Ligin en iyi stoperi Kjaer. O gol bu gol meselesi olacaksa dünyada stoper kalmaz.

Denayer potansiyeli ama henüz vazgeçilmez noktada değil. Chedjou ile kıyarlarsak tabi gözümüze iyi gelebilir.

Şenol ALMADIK demedi bizzat ALAMADIK dedi.

Onlar kendi iplerini miktiler haberleri yok o kadar kiralık adam alınır mı?

Atınç
Caner
Gökhan
Talisca
Abu..

bu sene başarılı olamazlarsa biterler. Kiraladıkları adamada 3.5 maaş 2.5 kiralık parası verdiler.

Alamadik demesi tamamen bonservisten kaynaklaniyor.

Onlar bizim gibi enayi mi saniyorsun. Serdar'a maksimum 3 teklif etmislerdir, ki onu bile sanmiyorum.

Eren'in de 1 sene kontrati kalmis ona da 2 falan vermislerdir, ki normal olani da bu miktar.

Yok Galatasaray büyük Besiktas kücük diye bakmamak lazim, tamamen maddi boyuttan kaynaklaniyor bu transferlerin Besiktas adina gelismemesi.

Bizim gibi har vurup harman savurmuyorlar malum.

Kiralik oyuncular konusunda katilirim ama o zaten ayri konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt