Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine bir hüzünlü Nöbet bitiyor.
Bu sene tek umudum Riekerink Bey !

Denayer'i City yollamak istemeyebilir.

Diarra zaten para için kulüp arıyordu bilindiği üzere kafa olarak futboldan kopuk gibi ama faydalı olabilirdi.

Tiote son 2 senesi sakatlıklarla geçti büyük riskti.

Leiva, Klopp salmadı bize yoksa geliyordu.

Yani geriye kalan en iyi ihtimali aldık gibi görünüyor.

37ba4dd08311267a72e8b6a496c5fa8a.jpg

v. der vaart playboy çekimine gelmiş herhal o nasıl bi duruş :D

Bazilarin yazdigina INANAMIYORUM arkadas. Yönetim suclu degilmis, kulüpleri vermiyormus..

Te allahim sen zaten ikna etmek icin orda yöneticilik yapacaksin arkadas..

Cavanda gibi kapida bekleyen oyunculari bende alirim.

Yönetime neden Denayer, Diarra ya da Leiva gelmiyor diye kızamıyorum. Zira ellerinden geleni yaptılar gibi. Bir tek şeyi eleştirelim bence 15-20 milyon euroyu 31 yaşındaki Diarra için gözden çıkaran takım neden bu parayla genç ve kaliteli ortasahada yönelmedi.

5 milyon ceza ödemeyi düşünen takım 6-7 milyon bonservis verip böyle bir transfer yapabilir gibi geliyor bana.

Vay arkadas helal olsun...

ManU Pogba'nin forma satisindan 190 m Pound gelir elde etmis. Adamin maaliyeti karsilanmis hatta kar yapmislar

Iste buyuk takim , is taraftarlik

Sent from my iPhone using Tapatalk

Marsilya'nin n'diaye transferi yatmis :D insAlah marsilya birakmaz diarra çipini

de jong guardiolaya dayılanarak gerçek galatasaraylı mertebesine daha imza atmadan çıkmıştır

Vay arkadas helal olsun...

ManU Pogba'nin forma satisindan 190 m Pound gelir elde etmis. Adamin maaliyeti karsilanmis hatta kar yapmislar

Iste buyuk takim , is taraftarlik

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sen kaç tane bileklik aldın.

Son düzenleme:
Doğru enayi dediler, elin golcüsü ne 6.5 milyon bayıldilar ve adam seneye defolup gidecek.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim dedigimin senin dedigin ile alakasi yok. Ikisi farkli olay, bir hamleleri dogru diye digerinin de dogru olmasi gerekmiyor. Bence de sacmalik yaptiklari ama Serdar ve Eren konusunda bal gibi de enayilik yaptik. Hadi Serdar'in kontrati falan vardi onu pek olmasa da bir nevi anlarim.

Ama Eren olayi resmen kaziktir. Kasimpasa 6 aydir bas bas bagiriyor biz kücülmeye gicedegiz diye. Takimda en cok kazanan kim ? - Eren.

Eh sen o zaman niye rest cekmiyorsun, adamlar ya biraz para kazanacak mesela 2 milyon gayet makul bir miktar olurdu iki taraf icin de ya da sen "oyuncuya talibiz 2 Milyon veriyoruz. Kabul etmiyorsaniz da ertesi sezon bedavaya aliriz." restini cekersin. Büyük kulüp biz miyiz onlar mi belli degil, adamlarin istedigi parayi takir takir verdik hemen.

Daha Donk dan yedigimiz kaziktan 6 ay bile gecmeden tekrardan kazik yemek insana koyuyor. Sana koymuyorsa bilemiyorum ama bana bu savrulan paralar koyuyor en hafif tabir ile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt