Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz agir olacak ama kapida yatan agir cöpleri al, ben basariliyim diye her kameraya konus..

Adam gibi kalite transferlerine gelince 'hehehehe kulüpleri vermiyor napalim biz' diyin. bknz Lucas, Denayer, Diarra..

Arkadas o transferleri yapamiyorsan ne isin var kulüpte, aldigin tüm adamlar yönetim olmasa bile bu kulübe imza atar.

Bence Denayer konusunda yönetim pekte istekli değildi.Yani beceremedi demek doğru olmaz.Almak istemediler.

Biraz agir olacak ama kapida yatan agir cöpleri al, ben basariliyim diye her kameraya konus..

Adam gibi kalite transferlerine gelince 'hehehehe kulüpleri vermiyor napalim biz' diyin. bknz Lucas, Denayer, Diarra..

Arkadas o transferleri yapamiyorsan ne isin var kulüpte, aldigin tüm adamlar yönetim olmasa bile bu kulübe imza atar.

Aynı şeyi söylüyorum,1 tane beceri gerektiren transfer yok.

Can haklısın da Erenin bonservisine 4 vermediler, Aboubakara 1 yıl kiralama bedeli olarak 3 milyon verdiler!!

Ben bjk nin özellikle bu torunoğulları ayrıldıktan sonra transfer konularında bittiklerini düşünüyorum. bjk yapılanmasını biliç, önder özen ve erdal torunoğullarına borçluydular.

bu yıl şenolun çıldırıp açıklama yapması ve takıma milyon tane kiralık oyuncu doldurmaları aslında transfer ve yönetim olarak ne kadar berbat olduklarını kanıtladılar.

bjk yönetimi erdal torunoğullarının gidişi ile belli ki yıldızını kaybetti. Şu an en büyük yıldızları şenol güneş.

Ama kimse hikaye anlatmasın. O gelenler asla Sosa-Gomez etmez. Şimdi muhtemelen yeni gelen dinamik orta sahalar ile rakipleri daha boğucu olacaklar. Ama Sosa-Gomez gibi kilit açacak oyuncuları yok.

Bize de Alp Yalman geldi. Yoksa bu transferler ve gerçekleşmese bile Leiva ve Diarra peşinde koşmalar içinde dursunun olmadığı bir futbol aklını gösteriyor. Diarra ve bir stoper olsaydı biz banko şampiyonuz derdim ama şimdi bir hayli çekişmeli olacak lig.

Aboubakar olayini ben zaten dogru bulmuyorum ki.

Serdar ve Eren'e o kadar para verip almamalari ne kadar dogruysa, Aboubakar'i kiralayip bu kadar para vermeleri de o kadar yanlis.

Aynı şeyi söylüyorum,1 tane beceri gerektiren transfer yok.
Bony dedik, beceremediler..
Diarra dediler, beceremediler
Denayer dedik, beceremediler
Lucas dedik, beceremediler

Yemisim ben senin yaptigin Sightorsson gibi transferleri.. Isterse 50 gol atsin bu adam, bu transfer basarisi degil, yönetici basarisi da degil. Dedigim gibi sokakta ki 10 yasinda ki cocuk bu adama gelmek istiyormusun dese, hemen atlar gelir.

Biz nasil bu capsizlara güvenelim ki ileriye dönük..

Son düzenleme:
kendinizi Guardiolanin yerine koyun,
elinizde yetenekli bir Stoper var, ve
siz onun gelismesini istiyorsunuz. Hangi
lige kiralardiniz? Gecen sene CL faktörü vardi, o yözden verdiler. Biraz da gercekci olalim, hemen saga sola kin kusmiyalim. Ama yinede pep'in keline tükürim :)

Tarık çöpündende 1 yıl kurtulduk diğer çöplerde itelesek son anlarda falan temizle temizle bitmiyor aysal ın kazıkları

Reisin su acıklaması doğru çıktı. tarih 21 agustos

Levent Nazifoğlu: "Diarra transferi olmazsa bir B planımız var. O bölge için 2 tane daha futbolcuyla görüşüyoruz."

1.alternatif -- tiote
2.alternatif -- de jong

dejong'da karar kıldık. Demek oluyor ki Diarra defteri coktan kapandı. Bosa ümitlenmeyin. Su saatten sonra transfer de olmaz. Belki elden oyuncu cıkarırız.

Tarık gibi.

Simdi Nazifoglu denen capsiz cikip Nigel de Jong gibi bir yildizi aldik diye sacmalayip duracak. Te allahim ya.

kendinizi Guardiolanin yerine koyun,
elinizde yetenekli bir Stoper var, ve
siz onun gelismesini istiyorsunuz. Hangi
lige kiralardiniz? Gecen sene CL faktörü vardi, o yözden verdiler. Biraz da gercekci olalim, hemen saga sola kin kusmiyalim. Ama yinede pep'in keline tükürim :)

sana katı-
lıyorum renk-
daş. son derece doğ-
ru tespitler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt