Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz agir olacak ama kapida yatan agir cöpleri al, ben basariliyim diye her kameraya konus..

Adam gibi kalite transferlerine gelince 'hehehehe kulüpleri vermiyor napalim biz' diyin. bknz Lucas, Denayer, Diarra..

Arkadas o transferleri yapamiyorsan ne isin var kulüpte, aldigin tüm adamlar yönetim olmasa bile bu kulübe imza atar.

Geçen sene onu da yapmadılar ki buna da şükür bu yönetimden en fazla bu kadar

Kaynaksız duyum haber vb paylaşmak yasaktır !

kendinizi Guardiolanin yerine koyun,
elinizde yetenekli bir Stoper var, ve
siz onun gelismesini istiyorsunuz. Hangi
lige kiralardiniz? Gecen sene CL faktörü vardi, o yözden verdiler. Biraz da gercekci olalim, hemen saga sola kin kusmiyalim. Ama yinede pep'in keline tükürim :)

Kendimi Guardiola'nın yerine koydum.
Satmam. koyarım 11'e oynar.

normal şartlarda leivanın bugün başka bir kulübe transfer olması gerekirdi.
ilginç

Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü Inter ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır.
Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir.
Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 1.000.000 Avro olup Şirketimize aittir.
Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir.

Canerin ücret uygunmuş keşke biz alaydık

Sent from my iPhone using Tapatalk

Simdi Nazifoglu denen capsiz cikip Nigel de Jong gibi bir yildizi aldik diye sacmalayip duracak. Te allahim ya.

yıldız değilmiki milan manchester city filan oynadı geçen yıl de jongu almadık diye hamzaya söven söveneydi.
Sadece Türkiye ligi oynayacağız ve nigel de jong beğenilmiyor..Utandıracak beğenmeyenleri.Eren derdiyoktan filan kat kat yıldızdır.

Caner Erkin'in geçici transferi konusunda kulübü Inter ve oyuncunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır.
Inter Kulübü'ne 2016-2017 sezonu için kiralama bedeli ödenmeyecektir.
Oyuncunun transfer haklarının nihai satın alma opsiyonu 1.000.000 Avro olup Şirketimize aittir.
Oyuncuya 2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro garanti ücreti ve 4.000 Avro puanbaşı ücreti ödenecektir.
Adamlar Caner'e 1.7 milyon verecek, biz Tolga ve Eren'e yillik 2.1

Ben ne diyim lan böyle yöneticileri..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt