Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
donk gittigine göre kimsenin diarrayi sormadigina göre bi is cevirmesinler bunlar :D

Tarik ve donk hangi sartlarda gidiyor bir bilelim hele , kesin paralarini biz ödüyoruz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Yok, Ched. oynayacak; yok, Selçuk kesilmez.

JoR kimi gerekli görüyorsa oynatacaktır bence. Adamı Hamza'yla filan aynı kefeye koymamamız gerektiğini gösterdi diye düşünüyorum ama..

Umarim Ingiltere'deki Aslan , egiticisinin makatina disleri ile imza atar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir Allah'ın kulu da Donk gidince , biri gelecek mi demedi . Nevzat falan hepiniz idiotsunuz. Denayer ve diarra konusunda da yönetimi suçlayanları da anlamak güç . Biri para için Arabistan'a biri de klubü kıllık yapınca yönetim mi suçlu oluyor . Dün müthiş kadro diyenler bir olumsuzluk da çöp falan diyor . Neyse umarım güzel bir yıl izleriz

Sent from my iPhone using Tapatalk

CrMmGpOW8AAQW3l.jpg

Pehlivan gibi adam maşallah kız Selçuk'tan kurtulduk çok şükür

hamitinde gitme ihtimali vardi onu kimse sormadi.
neyse denayeri bonservisiyle aliriz 2 yariya.
alacagiz dedi naifoglu bence krialik degil.

Denayer harbi hava alaninda mi beklemis lan. Eger bu gercekse devre arasi alin su 8 m.euroyu orman cocuklari birakin denayeri diye gidelimm got herifler

Hocam nedir bu karamsarlık?

Karamsar degilim Sarper. Sampiyonlugun en buyuk adayi buyuk beklenti yaratir. Bence sanslar 3 buyuk takimdada hemen hemen esit, Egri oturup dogru konusalim. Kadrolarda hemen birbirine yakin benim gozumda

Besiktasin kadro bizimkinden bizim kadroda fenerinkinden bir tik otede. Cok buyuk bir supriz olmazsa 30.haftaya kadar 3 takim kafa kafaya gider. Derbiler cok onemli olacak. Besiktasla Vodafoneda erken oynamamiz takim oturmadan iyi olmadi, Yani kadikoyde oynamayi tercih ederdim su asamda. Bizi yeneceklerdir. Bu sene icerde derbi vermemeliyiz ve bence vermeyizde. Derbilerde ustunluk kurarsak Sampiyonluk gelir.

naizfoğlu:denayer ingilterede bir aslanımız var...

Dün tüm gece havalimanında klübünün bırakmasını bekledi.Devre arasında işallah onu ALACAĞIZ alın şu çocuğu en üzüldüğüm isim bu oldu keşke diarraya verdiğiniz çabanın birazını şu çocuğa harcasaydınız.

Mehmet özbeki yaladı son anda....O hiç hoş olmadı.

Serdara verilen 4,5 üzerine 2-3 daha koyulsaydı, koyulmasa bile taksit yapılsaydı Denayer tapusuyla alınmıştı.

Biz Denayer'i almak yerine yedek Serdar'a para döktük.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt