- 21 Ocak 2010
- 73.064
- 51.455
- 5.003
Cine yada karara gidecek bence daha vakti varBu lass mali neden kaldi simdi marsilyada .d
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cine yada karara gidecek bence daha vakti varBu lass mali neden kaldi simdi marsilyada .d
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cinde transfer donemi biteli cok oldu. Ocak ayinda baslayacakArap veya Çine gider onların transfer penceresi farklı bildiğim kadarıyla.
Jem icin kap bildirimi yapilmadi hocam cok iyi hatırlıyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kargalar o stoperlerle şampiyonlar liginde çok rezil olacak
GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklı olabilir, cok gaza geldik. Defans gecen seneyle aynı mesela, Denayer eksik hatta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
emre bol: şanpiyonluk yarışı fener le bjk arasında geçer, öyle görünüyor.
Küfür serbest, buyrun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ligde defans şampiyon yapmaz 3 yersen 4 atacaksın..lig amatör gibi zaten..hücum iyi olursa korkma..
Evet tff'nin sitesinde 2018 yilina kadar sozlememiz var gozukuyorvalla gecenin bu saatinde aradım taradım sen haklı çıktın.gazetede haber çıkmış ama linsası hala bizde görünüyor en son tff sitesinden baktım hala bizim lisanslı futbolcumuz görünmekte şu anda.
Cavanda ile Serdar Aziz yeni değil mi. Ön libero ve forveti saymıyorum.
2 maçta atılan 5 puanlık farka hiç değinmiyorum.
Bırakın bu işleri
Salih li ozan lı orta sahaya laf yok , bizim defans kötü. Oldu canım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Fazla gaza geldiğimizi belirttim, abartılacak derecede iyi oynamıyoruz. İlk mactaki 3 puan şansa geldi zaten, Akhisar macinda da 2. attıgımız golden onceki pozisyonda Muslera net golu kurtarmasa zor puan alırdık. Yine şampiyonluğun önemli adayıyız ama bakmayın fenerin beşiktaşın kötü olduğuna, haftaya toparlar. Gaza gelmeyelim yeter.
Sent from my iPhone using Tapatalk