Transfer Nöbeti (ARŞİV 14)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbetin bitti bilen GSC'li ler

giphy.gif

Jem icin kap bildirimi yapilmadi hocam cok iyi hatırlıyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla gecenin bu saatinde aradım taradım sen haklı çıktın.gazetede haber çıkmış ama linsası hala bizde görünüyor en son tff sitesinden baktım hala bizim lisanslı futbolcumuz görünmekte şu anda.

Haklı olabilir, cok gaza geldik. Defans gecen seneyle aynı mesela, Denayer eksik hatta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cavanda ile Serdar Aziz yeni değil mi. Ön libero ve forveti saymıyorum.
2 maçta atılan 5 puanlık farka hiç değinmiyorum.
Bırakın bu işleri
Salih li ozan lı orta sahaya laf yok , bizim defans kötü. Oldu canım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ligde defans şampiyon yapmaz 3 yersen 4 atacaksın..lig amatör gibi zaten..hücum iyi olursa korkma..

emre bol: şanpiyonluk yarışı fener le bjk arasında geçer, öyle görünüyor.

Küfür serbest, buyrun

Bu sene kendi taraftarı bile kendilerini adamdan saymıyor , bu ayı hayal kursun. Çekemiyor o beyinsiz , tam GS düşmanı . bjk'yi bizden daha çok seviyor , hep dikkat etmişimdir . Bu sene kimse fb'yi adamdan saymıyor ve de bjk çok abartılıyor . Mesela biz de ooo müthiş takımız desek ona da aynı şeyi derim ama bu bjkde benim göremediğim ne var bilmiyorum . Herkes şimdiden şampi diyor onlara

Yine bir Nöbet bitiyor.

Çok zaman geçirdik burda. Güldük, Ağladık ve bazen de tartıştık. Kırdımız Renkdaşlar var ise, affola.

GSC sadece Transfer Nöbetinden ibaret değil. Öteki topiclere de bekliyoruz yeni üyeleri.

İnşallah güzel oyun ile Şampiyon oluruz.

tumblr_n1nckeh4eS1qaorn7o1_r2_400.gif

Son düzenleme:
en iyi transfer dönemini biz gecirdik bence (üc büyükler arasinda)

Bence Jem'i unuttu bizimkiler.

Bunu gercekten beklerim bizimkilerden.

valla gecenin bu saatinde aradım taradım sen haklı çıktın.gazetede haber çıkmış ama linsası hala bizde görünüyor en son tff sitesinden baktım hala bizim lisanslı futbolcumuz görünmekte şu anda.
Evet tff'nin sitesinde 2018 yilina kadar sozlememiz var gozukuyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda ile Serdar Aziz yeni değil mi. Ön libero ve forveti saymıyorum.
2 maçta atılan 5 puanlık farka hiç değinmiyorum.
Bırakın bu işleri
Salih li ozan lı orta sahaya laf yok , bizim defans kötü. Oldu canım

Fazla gaza geldiğimizi belirttim, abartılacak derecede iyi oynamıyoruz. İlk mactaki 3 puan şansa geldi zaten, Akhisar macinda da 2. attıgımız golden onceki pozisyonda Muslera net golu kurtarmasa zor puan alırdık. Yine şampiyonluğun önemli adayıyız ama bakmayın fenerin beşiktaşın kötü olduğuna, haftaya toparlar. Gaza gelmeyelim yeter.

Fazla gaza geldiğimizi belirttim, abartılacak derecede iyi oynamıyoruz. İlk mactaki 3 puan şansa geldi zaten, Akhisar macinda da 2. attıgımız golden onceki pozisyonda Muslera net golu kurtarmasa zor puan alırdık. Yine şampiyonluğun önemli adayıyız ama bakmayın fenerin beşiktaşın kötü olduğuna, haftaya toparlar. Gaza gelmeyelim yeter.

Takıma de jong , podolski, cavanda girecek. Bizde atağa kalkarız. Diğerlerinden bi eksiğimiz yok, hayırlısı bakalım görecez

Donk'u Real Betis'e itelemişiz şoktayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt