Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanatlar, bekler(olduğu kadar) ve stoperler tamam, orta kısım boş, hem orta saha hem forvet.

Hoca hilal taktiğini mi hayata geçirecek acaba?

Futbolda yeni bir anlayış

Eger Ali Naci'nin soyledigi dogruysa, Celta Vigo tarihinde 13 milyona ikinci en yuksek bonservis ile transfer ettigi oyuncuyu belese aliyorsun, iyi is

Hoca emre ile bir kaç kez konuşmuştur. 2 hafta önce falan söylemiştim sanırım emre yi istediğimi ve neden istediğimi... Sağolsun hocam kırmadı beni :)

Emre için söylenen teklifler doğru ise risksiz bir kumar oynanmış... Onu gün yüzüne çıkaran kişi için işi biraz sıkı tutarsa biz de kazanırız milli takımda...

Eger Ali Naci'nin soyledigi dogruysa, Celta Vigo tarihinde 13 milyona ikinci en yuksek bonservis ile transfer ettigi oyuncuyu belese aliyorsun, iyi is

Öğlen konuştuk bedavaya imkansız kiralık ücret bile isterler diyordum.

Bu haber doğruysa baya sağlam iş yaptık bence.

Hoca Emre'nin son şansı bakalım nasıl değerlendirecek?

Emrw nin gelmesiyle Onye yatti galiba

50 kere dedim ben bunu onyekurunun yattığını anlamamak için polyanna olmak lazım.. Zaten elimizde babel-fegh-jimmy-adem - yunus var üstüne Yusuf Erdoğan arda türüç dediler kaç kere en son Mor çıktı piyasaya.. Onyekuru alınabilecek olsa hoca bu kadar kanat doldurmadı takıma..
Yalnız Morla uğraşavaksak yunusu ya satalım ya kiralayalım o çocuk yine kayıplara karışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt