Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d1562ab825170db60829c06692e4e9e8.jpg

Transfer budur

6da 6 yapmış diyorlar. terim olmasaydı 6 da bir bile yapamazdı o apo. sen git şaklabanlık komiklik falan yap. monchi ile falan dans etmek seni aşar

Taner Karaman boşuna konuşmadı. Bahsettiği Türk Yıldız Arda Turan'dı.
Mesuttan ve İlkaydan sonraki en büyük türk yıldız kendisi çünkü. Hatta formda hali onlardanda iyiydi. Barcelonadan bahsediyoruz, Atletico Madridden bahsediyoruz.
Ama karakteri çok sıkıntılı. Geliyorsa top oynamaya gelsin onun bunun manitasina yürümeye değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernandonun gitmek istemesi hiç tartisilmadi son günlerde. Adam gidecegim diye tutturduysa faydalanamazsin zaten. Bakiyorsun baska teklif de yok adama. Belkide basa bas takas edilmez biraz sabir beyler

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Taner Karaman boşuna konuşmadı. Bahsettiği Türk Yıldız Arda Turan'dı.
Mesuttan ve İlkaydan sonraki en büyük türk yıldız kendisi çünkü. Hatta formda hali onlardanda iyiydi. Barcelonadan bahsediyoruz, Atletico Madridden bahsediyoruz.
Ama karakteri çok sıkıntılı. Geliyorsa top oynamaya gelsin onun bunun manitasina yürümeye değil.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem karaktersiz hem çöp. 2 senedir burda oynuyor işte mal ortada

Monchi’nin Banega konusunda yaptığı puştluk yüzünden Fernandoyu falan verilmemeli bırak Mesa gibi çöplerini.

Fernando konusunda da kulüple anlaşmadan oyuncuyu ayartmak yüzünden Fifaya şikayet edilmeli

Birinin iyi oyuncu çok faydalı olur dediğine bir başkasının çöp demesi bir tek benim mi tuhafıma gidiyor.Tamam sonuçta matematik değil 2+2= 4 eder diyelim ama bu kadar fark olmamalı diye düşünüyorum.Gelmesi istenmiyorsa da fena oyuncu değil ama bizim sisteme uymaz ya da daha iyisini almak lazım demek gerekmez mi?(Diyenleri tenzih ederim)

K.o.ç. U öveni de gördüm ya :red: koymuşum...... fener messiyi alsa elinde patlar "looser" olmak bunu gerektirir. Basında çıkan her haberle bizim yönetime küfür etmeyi de bırakın az sabırlı olun.

Övmedim zaten net başarısızlar ama beceriksiz değiller. her arayana diagne 15 milyon demiyorlardır herhalde. kabul edin abi rezalet bizim yönetim transfer konusunda ama dua etsinler hoca var. hoca olmasaydı çoktan teneke bağlanıp yollanmışlardı

Eljif Elmas icin Fenerbahçeli yöneticilerle görüşme halinde olan Napoli, teklifi 13 milyon Euro'ya çıkardı. Sarı-Lacivertliler ise 20 milyon Euro istediğini iletti. (Sky Sports)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt