Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.249
- 1.233
Savic Manu yapıyormuş Pogbadan kurtulup Savici almak güzel iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetmiyor öyle olması.Sadece yetenekle açıklansaydı bu işler şu an Arjantin milli takımında banko oynardı yada harıl harıl forvet arayan Avrupa kulüplerinin gözdesi olurdu.Artık kulüpler yetenek kadar karaktere de bakıyorlar.irz düsmani felan ama dünyanin en iyi 4-5 bitiricilerinden birisi
Bu görsel geçen sezonun ara kamp dönemine ait diye hatırlıyorum.Bartali Reis sana güveniyoruz
![]()
DoğrudurBu görsel geçen sezonun ara kamp dönemine ait diye hatırlıyorum.
5 dk önce izledim.müthiş bi videosu var.ozanla beraber dünyanın en iyi stoperleri olacak inşallah : )ışık kaan'ımız var dahaBu arada zamanı olanlar Merih Demiral vs Duvan Zapata düellosunu videolardan izlesin.Bence ligin en underrated forveti olan Zapata'yı nasıl sindirmiş.Gurur duyuyor insan.
Hiç izlemedim Işık Kaan'ı.Kamp kadrosunda var mı Sergen?5 dk önce izledim.müthiş bi videosu var.ozanla beraber dünyanın en iyi stoperleri olacak inşallah : )ışık kaan'ımız var daha
Kondisyon konusu çok önemli. Kötü oynasan bile kondisyonla 70ten sonra durumu eşitleme şansın oluyor. Tam tersi durumu düşününce iste ilk yaridaki gibi 2-0dan 2 2 sonuclara razi oluyorsun cildiriyorsunBartali komando eğitimi yaptırıyor, devre arası çok fark ettirmişti
sezon boyunca antrenmanlardaydı.gecen mustafa fettahoglu bile antrenmandaydı,şaşırdım.ama ışık kaan yoktu,bi sakatlıgı var ya da izni bitmediHiç izlemedim Işık Kaan'ı.Kamp kadrosunda var mı Sergen?
Kondisyoner Alberto Bartali’nin kararıyla performans yükseltme amacıyla buz sistemi getirildi. Oyuncular sabah kahvaltı etmeden önce içi buz dolu varillere girecek ve dayanma süreleri not edilecek. Aynı işlem idman sonunda tekrarlanacak. (Sabah)
BOYNUMA DOLA BARTAGLI HOCAMMMMMM
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Tamam da oyuncunun anlaşması hala önemli bir bilgi değildi çünkü iki taraf da biliyordu.@Keramettin TANRIVERDİ bak abi mevzu bence bu.