- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
nagatomo
mariano
belhanda
mitroglou
diagne
kaldi gitmesi gereken
mariano
belhanda
mitroglou
diagne
kaldi gitmesi gereken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sıkıntı burada zaten yapılan satışlar mantıklı ama yerine adam alabilirsek tabi.Gomis giderken söylenen sözlerin aynısısezonun ilk devresini ön liberosuz oynamaya hazır olsun herkes.
Forvetsizliğe de benzemez bu, ŞL’de her maç 4’lük oluruz
kahreden haber geldi 4 ne ??????????????????
Fener Türkleri topluyor bu benim moralimi bozuyor.
Seneye yabancı sınırı gelir maçları da saran grubu yayınlar baskanda Nihat Özdemir.
Mükemmel
Monchi albayraki kandırdı banegayi veriyorum diye fernandoyu kapti xdxdxdxd
nagatomo
mariano
belhanda
mitroglou
diagne
kaldi gitmesi gereken
1 sene sonra sözleşmesi bitecek senede 25 maça çıkabilen yıllık 3.5milyon euro alan adama kaç para vereceklerdi 76 mıkahreden haber geldi 4 ne ??????????????????
Evet benim için de hep zeka öndedir, Feg'i o yüzden hep savundum. Topu koşturabilmek oyuncunun kendisinin koşmasından daha değerlidir.Luyindama icin
Sevilla Standart macini 90dk izlemistim
Mesa sonradan oyuna girmisti
Ayaklari saglam yere basmiyordu
Ben dominant os istiyorum artik worker degil
Banega o macta cosmustu hayran kalmistim
Fernando yu çok arayacağız. O zaman göreceğim sizi![]()
psg nin geçen sezon 6 milyon € verebilme ihtimali bile çıkmıştı 4 değilde 5 olabilirdi1 sene sözleşmesi kalmış , adamı zaten 6'ya aldın , burda değerinin artacağını falan mı düşünüyordunuz acaba? 4 iyi para.
valla ligde 12-13 mac kadroda olmayan ön liberoyu bjk maclari haric aramayiz.Fernando yu çok arayacağız. O zaman göreceğim sizi![]()
Sağ beke de bir adam al Uefa kupası alabilir bu kadro.Belhandasiz Kadro:
———————-Muslera———————-
-Mariano-Luyindama-Marcao-Nagatomo
——————Seri——Okay——————-
———————-Banega————————
—Feghouli (Mor)——————-Henry (Babel)
—————————Abus————————
Nasil?
1 sene sozlesmesi kalmis, 32 yasinda adam bencede 4 iyi para1 sene sözleşmesi kalmış , adamı zaten 6'ya aldın , burda değerinin artacağını falan mı düşünüyordunuz acaba? 4 iyi para.
psg nin geçen sezon 6 milyon € verebilme ihtimali bile çıkmıştı 4 değilde 5 olabilirdi
5 milyon € kesinlikle verilebilirdii1 sene sonra sözleşmesi bitecek senede 25 maça çıkabilen yıllık 3.5milyon euro alan adama kaç para vereceklerdi 76 mı