- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
İspanyol biriyle konuştu özgür Sancar... Fernando 4 milyona gitmiş Banega ayrılmayacak dedi adam...
Özgür sancar acayip bir kolpacidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İspanyol biriyle konuştu özgür Sancar... Fernando 4 milyona gitmiş Banega ayrılmayacak dedi adam...
Linnes joker oyuncu, gidecekse Mariano gitsin.
Bizim üstümüzde bir Terim olsaydı bugün bambaşka yerlerde olurdum da işte...Harcaniyorsun Ariffff
2 değil mi?
Ozornwafor ve Fernando dışında giden kim var?
Adamın Fernando takıntısı var çünkü.32 yaşına haftaya girecek olan Fernando’yu €4.500.000’a satmışsak, Monchi’yi ayak üstü öptük demektir.
Büyük başarı. Sezonun yarısı sakat zaten. 1 sene sözleşmesi kalmış, ve yıllık ücreti €3.350.000.
Vallahi bravo billahi bravo.
Geçen sene forvetimiz yokken Emre'ye 4M verip aldık renktaş. Konu biz isek, her türlü saçma olaya hazırlıklı olmak lazım...Yaseri de fener vermiş , Fener’e gitmesi daha olası bu denklemde.
Daha orta saha alamamışken, bana mantıklı gelmedi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilmem okadarını arabada radyoda canlı olarak dinledim buraya yazdımÖzgür sancar acayip bir kolpacidir.
Hayır şuan 12 yabancımız var. Fernando ve Ozornwafor gidince 2 kontenjan açıldı.Badou Ndiaye
Onyekuru'yu saymıyorum zira onu tekrar kiralarız.
Ulan şu kendi oyuncularımızı aşağılama huyumuz yok mu yemin ediyorum yok böyle mal taraftar ya,sinirlendim kusura bakma sayın admin ama bu kaçıncı ya.o haber yalandır. aksi halde 8 milyonluk teklife apo sırtında taşıyarak götürürdü linnes'i.
Hayır şuan 12 yabancımız var. Fernando ve Ozornwafor gidince 2 kontenjan açıldı.
Muslera
Marcao
Luyindama
Mariano
Nagatomo
Linnes
Donk
Belhanda
Feghouli
Babel
Diagne
Mitroglou