- 18 Mayıs 2011
- 53.610
- 57.673
- 4.613
Kasımpaşa dan GS ye çalım..
Yusuf Erdoğan Kasımpaşada.
Bu sene yedigimiz calimlar cok guzel,
Yusuf Erdogan
Vedat Muric
Deniz Turuc (insallah)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kasımpaşa dan GS ye çalım..
Yusuf Erdoğan Kasımpaşada.
ya hızlı yazdığım için öyle edebiyat dersindemiyizCümlelerin o kadar karışık ki gerçekten duyum versen bile okuduğumuzu anlayamayacağız. Senden ricam noktayla virgül falan kullanmayı bi dene. Yoksa satın al. Öyle daha çok ilgi görürsün.
Aspor'daki eleman midesinden ciddi bir ameliyat olduğunu, bu yüzden uzunca bir süre oynamadığını, hatta rehabitasyon sürecini hızlı bir şekilde geçirmesi için bizim Bruma - G. Antep olayındaki gibi ülkesine kiralandığını söylemişti. Ne kadar doğrudur kontrol etmedim ama.suudi arabistan'dan josef de souza'yi kiralariz kesin ön liberoya. fernando'dan 2 yas kücük. temposu yerindedir daha.
sanki şimdiye kadar yazanların hepsi bildi.Şu duyumcu arkadaş yazsın bence ne biliyosa. Yalansa yalan abi biz yalan seviyoruz belki.
Sturridge DANİEL STURRİDGE!!!Higuaaiiinnnnn
Gonzalooo higuaiiinnn
Babel---AlexTexeira----Feguli
-----------------Higuain----------------
okaka ismi basına cıktı diye yazdım ki yeni isim söylemedim@ahmet denizci
Renktas, yine duyum vermeyecegini soyledigin halde devam ediyorsun bakiyorum da. Bizimle ozelden bazi bilgileri paylasmadan ve izin almadan sonra bilgi paylasimlari yasaktir demistik sana. Surekli ayni seyi tekrarlamayacagim.
Fazla ofansif. Mensah'da Ndiaye kadar bile savunma yok