Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah'ı alırız veya almayız onu bilemem ama oyuncu Ndiaye'den hem teknik hem oyun zekası açısından çok daha üstün.

Ayrıca yabancı kulüplerin takip ettiği bir oyuncu.

Deniz denen kazmaya 4 milyon bayılacağımıza 6 milyon verip Mensah'ı alırız çok daha karlı iş olur.

emre mor için yusuf erdoğan bekletildi su anda da vazgecildi duyduguma gore yusuf erdoğanla kasımpasa ilgileniyor .kanatlara bir de onyekuruyu tekrar kiralamak için ugrasıyoruz onyekuruda bizi istiyor evertona baskı yapıyoruz kiralamak için olacak insallah yalnız kiralama ücreti gecen seneye göre yuksek olacak.
dün yaptığım açıklama yusuf erdoğan bugün kasımpaşa da ispanya basınına inat mesa almıycaz dedim almadık şimdi de bu yargı dağıtıyorum bee:))

Ooooooo Türk futbolunun en büyük kariyeri eski atletico madrid ve barcelona oyuncusu eski kaptanımız adam gibi adam yuvaya dönecek demekki bundan güzel haber daha olmaz ..

Sittiredin transferi .. biraz Racing taraftarının sesine kulak verin... mükemmel..( benim 1 numaram .. taraftarımız hariç tabi.. )

dün yaptığım açıklama yusuf erdoğan bugün kasımpaşa da ispanya basınına inat mesa almıycaz dedim almadık şimdi de bu yargı dağıtıyorum bee:))

Sen o mesajı yazdığında zaten twitter aleminde öyle söylentiler dolaşıyordu

Bilmediğimiz bir şey söyle inanalım ilerde doğru çıkarsa..Sağdan soldan yazılanları yeni bir şeymiş gibi önümüze koyuyor kolpacı

NKFVAS NKFVAS NKFVAS oldu mu jsjsjsjzjdks ne saçma şey gsli olduğumuzu ispatlamak zorundamıyız

Nobetle ilgili yok ama.. 35 yasindayim, hayata dair ilk anılarımdan biri 5 yasindayken izledigim Monaco maci,Prekazi nin attigi gol.. Babamin evin icinde ziplayarak dolasmasi ve Galatasayli olmam, yani kendimi bildim bileli Galatasarayliyim... ama annem Fenerli.. yok mu sizi ailenizde,arkadas cevrenizde Fenerli olan??
Niye bu kadar dusmaniz ki? Tamam yonetime dusman olalim. Once aziz sonra koc yeteri kadar nefretimi kazandi sagolsunlar.. kendi basarisizliklarini kapatmak ve taraftarini konsolide etmek icin bu dusmanligi koruklediler beceriksizler. Sunlarin ekmeklerine yag surmeyelim. Zaten yeteri kadar kutuplastik Milletce son 17 senede
Taraftarlar bu kadar dusman olmasin ki donup kendi yoneticilerinden hesap sorsunlar..
Birbirimizi kizdiralim laf sokalim ama dusman olmayalim.Bu isin guzelligi de bu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt