Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür Banega bugün de iptal oldu.

kovdularsa biraz daha bekle, hemen neden pes ediyorsun.. Bunca senedir bu camiadasın zaten. Bilmen lazım bu camiayı. O zaman hiç girmeyecekti. Kendisini severdim ama bu yaptığını doğru bulmadım.

Sadece o değil, çok isim var böyle. Mustafa denizli,oğuz çetin,rıza çalımbay vs. kovulunca hemen yorumculukları hazır.. Bir çok o mesleği okuyan,yıllarını o koltukta oturmak için veren gençlerin hakkını da çalıyorlar.
arz talep meselesi.

demek ki ona teklif gelmedi.

diger taraftan "yorumcularin" cogu da vasat zaten

Bu arkadaş carlos eduardo kulübünden ayrıldıgını açıkladı falan demiş. Bizim ilgimizden bahsetmiş

Muslera
Linnes Luyindama Marcao Trauco
Mendy Nandez
Onyekuru Feghouli Babel
Balotelli

Okan
Şener Ertuğrul Mert Emre
Donk Selçuk
Emre Jimmy Adem
Calleri

+Emre Akbaba (SAKAT)

Gelenler:
Luyindama 5M
Ozornwafor 0.3M
Trauco 2.5M
Mert 3M
Mendy 8M
Nandez 10M
Onyekuru 1M (Kira)
Emre 1M (Kira) + Opsiyon
Calleri 1.5M (Kira)
Ertuğrul+Okan 1.2M

-33.5M

Gidenler:
Ömer 0.3M
Ahmet 0.2M
Mariano 1M
Nagatomo 1.5M
Fernando 4.5M
Yunus 4M
Belhanda 10M
Diagne 15M

+36.5M

3 milyon artida biraktim kasayi. 1 yabanci da eksik. Ismi gecmeyenler bonservis ödenmeyenler.​

İmza atıldıysa iş bitmiştir. O imzaların içinde menajerlik ücretleri de vardır. Eğer bu gibi bir durum varsa bütün imzalar atılmamış demektir. Menajerler benim bildiğim bugün 200E imza attıysa yarın 500 diyemezler çünkü imza her yerde sözdür yani.

Emre Mor illa bize gelir ama menajerler para koparmaya çalışıyorlar ve ben bu macerayı geçen seneki Ndiaye olayında hatırlıyorum. Son anda transfer bedava açıklanacak denince bir anda 1 milyon euro çıkmıştı bir yerden. Umarım bir bonservis falan çıkmadan cebimizden biter iş.
Fener devreye girip menajere 1 milyon teklif etmişse şaşırmam.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yok zaten. Şut yeteneği dışında öyle aşırı öne çıkan bir özelliği yok. Daha 3 ay önce Tsliler kendisini yuhalıyordu.

Hakan'a çok benziyor bence stili. Hakan'ın tek farkı frikikleri de çok iyi kullanması. O yüzden çok daha önemli kariyer yaptı.
yusuf yazıcı analizi istemedik renktas
gitti mi gitmedi mi

Arkadaslar Ever Banegada durum bu, cok net acikliyorum:

Monchi, dunyada sayili sportif direktorlerden biridir. Hatta 20 senede toplam Sevillaya 300m euro yakin para getirmis adamdir.

Bu adam, bizim kopek gibi iyi bir 8 numaraya ihtiyac oldugumuza cok iyi biliyor, ve bu surece 500 euro da olsa daa fazla koparma derdinde.

Olay bundan ibaret, Eger Banega tarafindan hersey olumlu ve Banega ayrilmak istiyorsa, Monchi bu adami Satmak zorunda. cunku satmadigi zaman seneye 0 bonservis kazandirmadan gidecek, cunku yine kontrat yapmak istemiyor, Sevilla bu donem 107m euro harcadi ve kadrolarindan isimlerde ayrilacak.

Monchi kendi de biliyor Banega 9m olmadigini, ama daha cok para istiyor.

Sahsi fikrim. Eger diagne satilirsa bu transfer 5-6m euro civarinda biter.

Arkadaslar Ever Banegada durum bu, cok net acikliyorum:

Monchi, dunyada sayili sportif direktorlerden biridir. Hatta 20 senede toplam Sevillaya 300m euro yakin para getirmis adamdir.

Bu adam, bizim kopek gibi iyi bir 8 numaraya ihtiyac oldugumuza cok iyi biliyor, ve bu surece 500 euro da olsa daa fazla koparma derdinde.

Olay bundan ibaret, Eger Banega tarafindan hersey olumlu ve Banega ayrilmak istiyorsa, Monchi bu adami Satmak zorunda. cunku satmadigi zaman seneye 0 bonservis kazandirmadan gidecek, cunku yine kontrat yapmak istemiyor.

Monchi kendi de biliyor Banega 9m olmadigini, ama daha cok para istiyor.

Sahsi fikrim. Eger diagne satilirsa bu transfer 5-6m euro civarinda biter.

Isteyince duzgun yaziyormussun
Boyle devam

carlos eduardo kulübünden ayrıldıysa alalım artık,ne bekliyoruz

Banega konusunda futbolcuyu ayartmak istediler önce onu başardılar. Futbolcunun kulübünü ikna etmesini beklediler olmadı. En sonundankendileri red cevabını alınca susup oturdular. Aynı politika Muriç transferinde de işlendi. Kısacası etik olmayan FİFA standartlarına uymayan bir transfer politikaları var. Sanırım gerçek malesef bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt