- 1 Mayıs 2018
- 57.971
- 48.739
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsminin bile geçmemesi lazım
herhalde birtek bununla ugrasmamislardir. okadarda mal olamazlar. scout transferi yaparlar herhaldeSevilla Banega’yı satmıyorsa biz aylardır ne diye uğraştık ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
arz talep meselesi.kovdularsa biraz daha bekle, hemen neden pes ediyorsun.. Bunca senedir bu camiadasın zaten. Bilmen lazım bu camiayı. O zaman hiç girmeyecekti. Kendisini severdim ama bu yaptığını doğru bulmadım.
Sadece o değil, çok isim var böyle. Mustafa denizli,oğuz çetin,rıza çalımbay vs. kovulunca hemen yorumculukları hazır.. Bir çok o mesleği okuyan,yıllarını o koltukta oturmak için veren gençlerin hakkını da çalıyorlar.
Gs sozlukteki eleman okay icin kiralik teklifi yaptigimizi soyluyor
Fener devreye girip menajere 1 milyon teklif etmişse şaşırmam.İmza atıldıysa iş bitmiştir. O imzaların içinde menajerlik ücretleri de vardır. Eğer bu gibi bir durum varsa bütün imzalar atılmamış demektir. Menajerler benim bildiğim bugün 200E imza attıysa yarın 500 diyemezler çünkü imza her yerde sözdür yani.
Emre Mor illa bize gelir ama menajerler para koparmaya çalışıyorlar ve ben bu macerayı geçen seneki Ndiaye olayında hatırlıyorum. Son anda transfer bedava açıklanacak denince bir anda 1 milyon euro çıkmıştı bir yerden. Umarım bir bonservis falan çıkmadan cebimizden biter iş.
yusuf yazıcı analizi istemedik renktasyok zaten. Şut yeteneği dışında öyle aşırı öne çıkan bir özelliği yok. Daha 3 ay önce Tsliler kendisini yuhalıyordu.
Hakan'a çok benziyor bence stili. Hakan'ın tek farkı frikikleri de çok iyi kullanması. O yüzden çok daha önemli kariyer yaptı.
Arkadaslar Ever Banegada durum bu, cok net acikliyorum:
Monchi, dunyada sayili sportif direktorlerden biridir. Hatta 20 senede toplam Sevillaya 300m euro yakin para getirmis adamdir.
Bu adam, bizim kopek gibi iyi bir 8 numaraya ihtiyac oldugumuza cok iyi biliyor, ve bu surece 500 euro da olsa daa fazla koparma derdinde.
Olay bundan ibaret, Eger Banega tarafindan hersey olumlu ve Banega ayrilmak istiyorsa, Monchi bu adami Satmak zorunda. cunku satmadigi zaman seneye 0 bonservis kazandirmadan gidecek, cunku yine kontrat yapmak istemiyor.
Monchi kendi de biliyor Banega 9m olmadigini, ama daha cok para istiyor.
Sahsi fikrim. Eger diagne satilirsa bu transfer 5-6m euro civarinda biter.
Başka nasıl alabilirizki? 8-10 isterler gayet iyi sezon geçirdi.
nerde calısıyorduÖyle radyodan, televizyondan sallamakla olmuyor bu işler.
Bu ekonomik krizde kulüplerin ayakta kalması bile mucize.
Zaten aldığı hiçbir adam iyi çıkmadı.
copy paste olm bu :dIsteyince duzgun yaziyormussun
Boyle devam
copy paste olm bu :d