Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine kizanlar olacak ama bence Terim hangi mevkiye oyuncu lazim onu bile bilmiyor.Fernando satilacak falan,niye satiyorsun iyi oyuncunu.Öncelikle Belhandayi golcü arkasi oynatmaktan vaz gececeksin merkez orta saha oynatacaksin,yani Fernandonun yaninda yada az önünde Belhanda olacak,yani orta saha saglam.Orta Sola yada sol acik Babel aldin,Orta Sag yada Sag Acik Feghouli,bu Mevkiler de saglam.Sana saglam iki Golcü lazim,birde oynatmak istiyorsan Golcu arkasi ofansif Orta Saha lazim.Bunlar simdiye kadar nasil belirlenmez?Hasan Sas 2 ayimiz var diyor kafayi yemis resmen,ne dedigini bile bilmiyor.Ne zaman Transfer de gec kaldiysak Diagne gibi cöpler alindi.Ama ne hikmetse Terimciler bunlari görmezden geliyor.Selcuk falan sözlesme uzatiyoruz,yine Albayrak ayni seyleri söylüyor Bos Mükaveleye imza atti falan,bos mükaveleye imza atsa ne olur atmasa ne olur?Adam senelerdir bizden kazanacagini kaznadi zaten hemde ilk Sezonu haric hic birsey yapmayarak.Ama Terim yine önce Evlatlariyla ilgileniyor.Ünal Aysal dönemi Aysal Takimi kurdu,Takimin basinda kim olsa Takim Sampiyon olurdu zaten,ama Terim vardi Terim yapti oldu.Ondan sonra Tudor elindeki Paraya göre bence iyi Takim kurdu o Takim 2 kere Sampiyon oldu,Takimin basinda yine Terim vardi.Yani bu Sampiyonluklarda Takimlari Terim kurmadi.Simdi kendisi kuracak yada Takviyeler yapacak,ve Babel haric iyi Transfer yok.Sampiyonlugumuza ve Sampiyonlar Ligine katilcak olamamiza ragmen yok.Sikeciler aylardir Para dileniyor,ama Transferler yapiyorlar,aldiklari isimler de fena degil.UEFA falan umurlarinda degil,yada Ceza yemeyeceklerini biliyorlar,nasil basariyorlarsa bunlari,anlamiyorum cözemiyorum.Yönetimden Antrenör e sinifta kaliyoruz,insallah iyi Transferler yaparlarda beni yaniltirlar.Ama hic sanmiyorum
Evet, takımla her gün beraber olan, teknik heyetten sürekli rapor alan, Galatasaray'la yatıp kalkan Fatih Terim nereye oyuncu lazım bilmiyor. Çok haklısın.
Sana geçen sefer de yazdım cevap vermedin; saçmalıyorsun. Hasan Şaş 2 ayımız var dedi ben de kızdım ama adam ağustos 31'de transfer yapıcaz demedi. Garip garip mesajlar yazma
Maçları nerenle izliyorsun bilmiyorum ama hoca Belhanda'yı serbest oynatıyor zaten performansının artmasındaki etken de bu. Bugüne kadar kimseyi yaftalamadım ama senin bu takımın taraftarı olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum. Tek derdin ortalığı kızıştırmak

Scout ekibi aylarca izleyecek teknik heyet alalım raporu verecek gazetelere düşecek ama teklif yapmamış olacağız öyle mi? pek sanmıyorum Nurullah mantıklı değil. Chaves'ten gelen Marcao'ya 4m vermeyi göze alan kulüp hücum elemanına da 5m atardı.

Belki izleyip buna çok para isterler deyip teklif bile yapmamış olabiliriz.

Hocam bizim var böyle mallıklarımız ilk defa olmuyor ki.

Dembele'yi Florya'ya getirip bedavaya alacakken 20 yaşındaki çocuğa imza parası verilir mi deyip transferi iptal eden bir takımız.

Erling Haland ile anlaşıp kulübü ile peşin-taksit olayında anlaşamayıp transferi iptal eden yine biziz.

Kimse beni inandıramaz oyuncu tercih etmedi vs. Bu konularda sabıkamız çok ilk aklıma gelen örnekler bunlar.

Düşünsem daha çok çıkar.

Küfür edeceğim bu şeref yoksunları biz alsaydık saymazlardı türk statüsünde.

Skov Olseni anca Feghouliyi satsaydik alabilirdik. Adam bence Bolognaya ilk 11 de oynama sansi yüksek olur diye gitmistir. Feghouli gitmeyi istemiyor diye, oraya para harcamak mantikli olmaz diye düsünmü olabilir hoca. En önemlisi orta sahaya yenilemek.

arkadaşlar fener 11 tane messiyide alsa anlı şanlı GALATASARAY'ımız oldukça eziklikleri ve korkuları bitmeyecek buda onlara yeter. yıllardır bu ezikliğin kompleksin en büyük sebebi olan imparator Fatih Terim'e Allah daha nice seneler hocamız sonrasında başkanımız olacak şekilde ömürler versin. bu ne lan kendimi camide vaaz veren hoca gibi hissettim :D

Evet, takımla her gün beraber olan, teknik heyetten sürekli rapor alan, Galatasaray'la yatıp kalkan Fatih Terim nereye oyuncu lazım bilmiyor. Çok haklısın.
Sana geçen sefer de yazdım cevap vermedin; saçmalıyorsun. Hasan Şaş 2 ayımız var dedi ben de kızdım ama adam ağustos 31'de transfer yapıcaz demedi. Garip garip mesajlar yazma
Maçları nerenle izliyorsun bilmiyorum ama hoca Belhanda'yı serbest oynatıyor zaten performansının artmasındaki etken de bu. Bugüne kadar kimseyi yaftalamadım ama senin bu takımın taraftarı olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum. Tek derdin ortalığı kızıştırmak
O büyük kuş demedi demeyin

"Fernando, Sevilla ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak ancak Roque Mesa'nın Galatasaray ile uzlaşması bekleniyor. Sevilla, 12 Temmuz'da ABD'de kampa girecek. Lopetegui, Mesa'yı götürmeyecek."

Ismail Çipe var, ondan önce Carrasco vardı?

Çatacak yer mi arıyorsunuz ya siz.

Yok mu küçük bir yeğeniniz felan, az çıkın şu forumdan temiz hava alın. Şaşırmışsınız ya.
Ismail, Eray falan kaleci mi şimdi?
Ya da Carrasso yerli mi?
Bir Sinan Bolat sayılır belki o da kiralık geldi gitti.

Her sene Muslera'nın yedeği kim olacak problemi yaşamıyor muyuz?

Anlama problemi mi var sende?

Neyse ya kahvemi icicem.guzel eglendim #hedef16kez69 arkadaşlar unutmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt