Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mensah olur diyorum uygun takas la falan badu gibi kar yapabiliriz ondan belki

Banega, Sevilla teknik direktörü Lopetegui ile görüştü ancak Lopetegui transfere onay vermedi. (TRT Spor)

Lopetegui, Banega'yı rahatlatmak amacıyla Fernando'yu transfer etti ve Arjantinli oyuncuya ofansif anlamda görev verdi. Bu bilgiler dün gece Marca'nın internet sitesine de düştü. (Veli Yiğit)

Lopetegui, Banega'yı rahatlatmak amacıyla Fernando'yu transfer etti ve Arjantinli oyuncuya ofansif anlamda görev verdi. Bu bilgiler dün gece Marca'nın internet sitesine de düştü. (Veli Yiğit)

Banega 2 sezon 100 maç civarı oynamış. Orta sahada hem ileri hem geri yani iki taraflı oynadığı için memnun değilmiş. Ofansif yeteneklerini sergileyemediğini memnun değilmiş.

Sevilla TD'sinin görüşmesi ve Banegayı istediği yerde oynatacagı sözü vermiş. Bundan dolayı kalma olasılığı çok fazla Baneganın

Veli Yiğit: "Bu transferde Ahmet Bulut, Monchi ve Jorge Mendes 3'lüsü Lopetegui'yi ikna edebilirler. Tek ihtimal bu kaldı. Monchi, Lopetegui'yi ikna ederse bu transfer olur, ikna edemezse bu transfer olmaz."

ARTIK AHMET BULUT'A KALDI İŞİMİZ. O İKNA EDERSE O İKNA EDECEK.

MONCHİ CEPTE. ŞİMDİ LOPETUGİ'DE SIRA.

HAYDİ AHMET BULUT.

Emre ilk geldiginde beyaz gömlek filan giymisti

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hocam Bursa’yı takip ettim desem yalan olur ama;
Okan Kocuk potansiyelli bir kaleci, Ertugrul bizim Ahmet’ten üstün bir stoper.. Maliyetleri 1M tutar bu yonden bakmak lazım. Yerli rotastonu defans ve kalecide malum sıkıntı bizde.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ertuğrul lecceye transferi yattı mı?

ertuğrul ahmetten üstün bir stoper değil.
Az gol yemeleri ertuğrulun iyi bir stoper olduğunu göstermez.Taraftar az sövmüyordu bu adama...

Biz Kaan ayhanı almalıydık.

okan kocuk iyi bir kaleci..Bence bursanın diğer kalecisi muhammetten daha iyi.
bursadan alınacaksa burak kapacak alınabilir.Potansiyelli olduğunu düşünüyorum.

Fernando isini ahmet bulut halletmis. 3 milyondan 4. 5 e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt