Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
durup durup bana saldıranlara söyle bunlarıbu son olsun yoksa karismam artik. cezani katlarim bir daha olursa. epeydir izliyorum ama bir türlü düzelmedin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
durup durup bana saldıranlara söyle bunlarıbu son olsun yoksa karismam artik. cezani katlarim bir daha olursa. epeydir izliyorum ama bir türlü düzelmedin.
Valla dedim byblar bizim mertide mi alıyorlar futbolcu olanmisulan mert bu kulüpte en sevdiğim adam düşsünler yakasından
doğru mu samet yok mu bunlarda
Tamam işte kontra atağa yatkın orta sıra bir Anadolu takımı için ideal... :cool:Moses-Rodrigues kanatları büyük soru işareti.
Playmaker kanat oyuncusu yok, Valbuena gibi, Feghouli gibi, hatta Arda gibi.
Anca boş alan bulacak, sprinter oyuncular bunlar.
yönetici ben olduguma göre söylemlerine dikkat etmesi gereken sensin. ben ne yaptigimi gayet iyi biliyorum. merak etme.durup durup bana saldıranlara söyle bunları
Tudordan sonra ne alaka tudor doğru düzgün oynatmadı ki geçen sezonun 2. devresinde çok iyiydi ve fizik olarak çok diriydi.Garry'i almak için bizdeki son senesini hiç izlememiş olmak gerekir, bu enayiliğide zaten ya fener gibi keko bir kulüp yada arap kulüpleri yapardı. İlk senesinde üretken olmayan ama deli gibi çalışkan bir oyuncu olarak geldi, sonra iş yapmaya başladı özellikle Tudor'dan sonra ama hem rakiplerin iyice çözmüş olması hem de defansa yardımının tamamen kesilmesi yüzünden baya eleştiri yedi burada. Ben sanmıyorum ki fenerde yırtınsın, repertuarı kısıtlı ve defansa yardımı hiç yok denecek kadar az. Ağır karavana attılar her zamanki gibi.
Tudordan sonra ne alaka tudor doğru düzgün oynatmadı ki geçen sezonun 2. devresinde çok iyiydi ve fizik olarak çok diriydi.
Kapanan takimlara karşı.Moses-Rodrigues kanatları büyük soru işareti.
Playmaker kanat oyuncusu yok, Valbuena gibi, Feghouli gibi, hatta Arda gibi.
Anca boş alan bulacak, sprinter oyuncular bunlar.
Muhtemelen fizik olarak da baya geriye düşmüştür ve bizdeki kadar motive oynamaz fenerde. dediğim gibi şutladıkları valbuenanın çeyreği kadar performans alamazlarOnu demeye çalıştım fark ettiysen zaten. İyiydi ama Tudor oynatmıyordu, Terim gelince sürekli oynamaya başladı ve baya iyiydi ama bu sezon gerçekten hiç beğenmiyordum. Defansa yardımı hiç yoktu ek olarak da dediğim gibi repertuarı geniş bir oyuncu değil aynı çalımları rakipler yememeye başladı doğal olarak. Onyekuru gibi topsuz alan becerisi çok iyi olan bir oyuncu da değil iyice vasatlaştı o yüzden.
Garry çok düşüşteydi bence Sergen.Fazla vereceğini düşünmüyorumGary icin 300 tane yorum mu yapacağız ya fatih terimin motivasyonu ile gomis ve marianonun bol bol ekmeğini yedi 2018in 2.devresinde.sonra da ortada yoktu beyinsiz kanat.küfür ettik durduk.ayew transferi gibi bi durum.twitterda kendinden geçen fenerliler gördükçe daha da kahkaha atıyorum

New Suarez diyorlar. Cavani değil.
Garry çok düşüşteydi bence Sergen.Fazla vereceğini düşünmüyorum
Faciaydı 2018-2019 daGarry çok düşüşteydi bence Sergen.Fazla vereceğini düşünmüyorum